Olinkaa
Zaangażowana w BB
Olinka, zycze powodzenia z mieszkaniem, mam nadzieje, ze szybko znajdziecie cos fajnego, Sencilla ostatnio wspominala, ze w jej okolicy sa fajne mieszkania o przystepnej cenie. Mam nadzieje, ze bedziesz do nas zagladac, my tutaj lubimy nowych![]()
Też mam nadzieje, że szybko coś znajdziemy i w miarę przystępnej cenie ;-)
Zaglądać oczywiście będę i dziękuje za zaproszenie :-)

- nigdy nie pomyslalabym ze jestescie w stanie takie bzdury wypisywac
.... smutne... a najlepsze jest wlasnie to ze jak ktos przychodzi i was czyta nowy czlowiek /witaj Olinkaa
/ to mi po prostu wstyd ze ja waszym moderatorem jestem:-
i zawsze musicie miec ostatnie slowo... mieszacie wszystko z blotem - zero zahamowan i tylko ; "bo ja to... bo ty tamto" jednym slowem przedszkole
- co ja mam was blokowac na pare dni zebyscie potrafily emocje kontrolowac a w miedzy czasie bedziecie mialy czas na sprawdzenie informacji zanim palniecie kolejna gafe.. Sencilla ja juz dawno uwazam cie za mojego nastepce i pisze meila do ADMINISTRATORA o prawa dla ciebie / i nie dlatego ze jako jedyna masz 3 dzieci :-)- co to wogole jest za kryterium? / Takze wam serdecznie gratuluje tych kilku stron - mam nadzieje ze dalo wam to duuuzo satysfakcji
a przy okazji byla to juz ostatnio taka wymiana zdan... bo przy nastepnej ja podejme bardziej radykalne kroki...