reklama

Holandia

Witam serdecznie po całym cięzko przepracowanym dniu:-)
Pobudka była o 8.00, szybkie śniadanko i pojechaliśmy na zakupy. Oprócz zapełnienia lodówki zakupilismy też panele, a gdy po powrocie do domu wypiliśmy kawusię postanowiliśmy skorzystac z okazji, ze na podełodze leżą jeszcze stare i zaczęliśmy przemeblowywac salon. Trwało to i trwało, bo musieliśmy wyprobować różne opcje ustawienia sprzętów.
W miedzyczasie zjedliśmy kebaba, bo na nic innego nie starczyło czasu.
Suma sumarum nasz salon zostal przemeblowany kompletnie - tam gdzie były sofy teraz stoi stol, a tam gdzie był stół to teraz stoją sofy. Kiedyś wam wrzuce nowe fotki - jak juz położymy panele:-D:-D:-D
Generalnie zrobilo sie więcej miejsca i już nawet wiem gdzie moge postawić dodatkowe lóżeczko:-D:-D:-D

Ayni kochana moja nawet i bladsza, ale grubsza. Nie chcę się nastawiać, bo okropnie się czuję, krzyż tak mnie boli, brzuch, ,mdli mnie, i teraz brak śluzu, ale poczekam jak się nie rozkręci, to zrobię za parę dni ponownie
U mnie już wątpliwości rozwiane, dostałam bólu i się zaczeła @. Szkoda ale przynajmniej wiem na czym stoję.
Kochana, obserwuj tę @ bo czasem zdarza się, że kobieta pomimo zajścia w ciążę dostaje coś w rodzaju krwawienia miesiączkowego. Czasem nawet nie wie, że jest w ciąży....
Ja ci życzę, by to jednak było to:-D:-D:-D

TheHague - przykro sie czyta o takich przypadkach. Tez mialam taki przypadek w mojej rodzinie - to taka dalsza rodzina, kuzyn mojej mamy. Jednak miał już trochę więcej lat, ale za to osierocił 2 dzieci....

Ja już teraz siedzę i czekam na swoja kolejkę pod prysznic. za chwilke moj mąż podzieli arbuzika, mniammmm
A jutro śpie do oporu:-)

reklama
Ja ostatnio jestem na bakier z czytaniem forum, przez przeprowadzkę...brak czasu.

nana, zauważyłam u Ciebie zmianę w podpisie, tzn. jeszcze drugi suwaczek. Wcześniej go nie widziałam... Nic nie wspominałaś, chyba że coś przeoczyłam:-(

Bylismy na Arenie ,tam jakas impreza jest wszyscy w strojach marynarskich ,nie mam pojecia z jakiej to okazji,moze ktos wie .No i bylismy na sali zabaw z Tymkiem,wczoraj tez:-) Tymek wniebowziety ale dzis juz mniej.Nie wiem czemu ale bylismy jedymnymi bialymi.No i troszke starsze dzieciaki szalaly u maluchow ,chcialy glaskac i calowac Tymka ,zagladaly nam do jedzenia jakos tak niesmacznie to wyszlo.No ale Tymek wymeczony wiec dzien sie udal.Tak wczesniej nie mialam tego suwaczka no ale czasem wspominalam o pierwszej ciazy ,o staraniach...No coz nie ja jedna:-( ale wieze ze Tymek ma opiekuna w niebie ,ktory czuwa nad nim. w poniedzialek znow bede w amsterku u psychologa :-)

No a jak wasze poszukiwania mieszkania,powiodlo sie wam?

Iguana i co, znalezliscie mieszkanie?? ogladaliscie te na rijswijku co mi pisalas? jak wrazenia? :)

Iskierka to ja jak przyjade juz sie zalapie na wyglad Twojego domku po przemeblowaniu :D 'stary' wyglad widzialam w fotach na blogu :sorry2: ciekawa jestem :D :D no i tez wcielabym arbuza buu u mnie lodowka swieci pustkami, bo nikomu sie do winkla isc nie chcialo :-D

Iskierka to ja jak przyjade juz sie zalapie na wyglad Twojego domku po przemeblowaniu :D 'stary' wyglad widzialam w fotach na blogu :sorry2:
Dokładnie:-)
Jesli pamietasz witrynkę, ktora stala w salonie, to dzisiaj ją musialam opróżnic, bo ona pelno "szkła" w sobie ma - pamiatki z PL, prezenty ze ślubu itp. Wsadziłam to wszystko na dwa razy do zmywarki (krysztaly też, a co:-)) i zapowiedzialam męzowi, że daję mu 24h na ostateczne przemyślenie nowych ustawień. Dopóki sie ostatecznie nie zdecyduje to nie będę z tym szkłem latala tam i z powrotem.
Ale własnie mąż mi zakomunikował, że tak już zostaje, to moglam spokojnie to szkło ustawić w witrynce. Z tym, że narazie włożylam jak popadnie, bo za tydzien znów mi je przyjdzie wyciągać.
No, jeszcze TV będzie w innym miejscu niż jest na fotkach. Ale to dopiero przy kladzeniu paneli, bo trzeba kable poprzekładać.
Wogóle powiem wam, że zaczynam żałować ze nie namowilam męża na nowe tapety do salonu... Ale on sam sie zastanawia nad odświeżeniem sufitu, wiec kto wie co mu chodzi po glowie:-D:-D:-D

TheHague, mamy 2 typy, oba na Rijswijku (te o których Ci pisałam). Do poniedziałku musimy podjąć decyzję, które z nich...:szok: A ciężko nam wybrać, hehe... I od razu podpisujemy umowę, dostajemy klucze i sprawy toczą się dalej.

reklama
Olinkaa, fajnie, ze bedziecie w okolicy :)
MOge spytac, do jakiego biura idzie Twoj maz? ja moge WAm polecic biuro, w ktorym my wynajmujemy mieszkanie. Jak chcesz namiary to Ci wysle.
A Twoj maz ma staly kontrakt? bo z takim latwiej cos wynajac.

Zapomniałam się zapytać ale jutro jak zadzwonię to dopytam. Niestety jeszcze stałego kontraktu nie dostał może niebawem.
Jeśli możesz to wyślij mi na priv namiary na te biuro to w poniedziałek po pracy podjedzie i zobaczy co oferują.
I jeśli mogę się zapytać czy staraliście się o dofinansowanie na mieszkanie? Jeśli nie chcesz tu odpisywać to czekam na prywatną wiadomość :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry