Iskierka71
Fanka BB :)
Witam serdecznie po całym cięzko przepracowanym dniu:-)
Pobudka była o 8.00, szybkie śniadanko i pojechaliśmy na zakupy. Oprócz zapełnienia lodówki zakupilismy też panele, a gdy po powrocie do domu wypiliśmy kawusię postanowiliśmy skorzystac z okazji, ze na podełodze leżą jeszcze stare i zaczęliśmy przemeblowywac salon. Trwało to i trwało, bo musieliśmy wyprobować różne opcje ustawienia sprzętów.
W miedzyczasie zjedliśmy kebaba, bo na nic innego nie starczyło czasu.
Suma sumarum nasz salon zostal przemeblowany kompletnie - tam gdzie były sofy teraz stoi stol, a tam gdzie był stół to teraz stoją sofy. Kiedyś wam wrzuce nowe fotki - jak juz położymy panele

Generalnie zrobilo sie więcej miejsca i już nawet wiem gdzie moge postawić dodatkowe lóżeczko

Ja ci życzę, by to jednak było to

TheHague - przykro sie czyta o takich przypadkach. Tez mialam taki przypadek w mojej rodzinie - to taka dalsza rodzina, kuzyn mojej mamy. Jednak miał już trochę więcej lat, ale za to osierocił 2 dzieci....
Ja już teraz siedzę i czekam na swoja kolejkę pod prysznic. za chwilke moj mąż podzieli arbuzika, mniammmm
A jutro śpie do oporu:-)
Pobudka była o 8.00, szybkie śniadanko i pojechaliśmy na zakupy. Oprócz zapełnienia lodówki zakupilismy też panele, a gdy po powrocie do domu wypiliśmy kawusię postanowiliśmy skorzystac z okazji, ze na podełodze leżą jeszcze stare i zaczęliśmy przemeblowywac salon. Trwało to i trwało, bo musieliśmy wyprobować różne opcje ustawienia sprzętów.
W miedzyczasie zjedliśmy kebaba, bo na nic innego nie starczyło czasu.
Suma sumarum nasz salon zostal przemeblowany kompletnie - tam gdzie były sofy teraz stoi stol, a tam gdzie był stół to teraz stoją sofy. Kiedyś wam wrzuce nowe fotki - jak juz położymy panele

Generalnie zrobilo sie więcej miejsca i już nawet wiem gdzie moge postawić dodatkowe lóżeczko

Ayni kochana moja nawet i bladsza, ale grubsza. Nie chcę się nastawiać, bo okropnie się czuję, krzyż tak mnie boli, brzuch, ,mdli mnie, i teraz brak śluzu, ale poczekam jak się nie rozkręci, to zrobię za parę dni ponownie
Kochana, obserwuj tę @ bo czasem zdarza się, że kobieta pomimo zajścia w ciążę dostaje coś w rodzaju krwawienia miesiączkowego. Czasem nawet nie wie, że jest w ciąży....U mnie już wątpliwości rozwiane, dostałam bólu i się zaczeła @. Szkoda ale przynajmniej wiem na czym stoję.
Ja ci życzę, by to jednak było to

TheHague - przykro sie czyta o takich przypadkach. Tez mialam taki przypadek w mojej rodzinie - to taka dalsza rodzina, kuzyn mojej mamy. Jednak miał już trochę więcej lat, ale za to osierocił 2 dzieci....
Ja już teraz siedzę i czekam na swoja kolejkę pod prysznic. za chwilke moj mąż podzieli arbuzika, mniammmm
A jutro śpie do oporu:-)

ciekawa jestem
A ciężko nam wybrać, hehe... I od razu podpisujemy umowę, dostajemy klucze i sprawy toczą się dalej.