Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jakie to jest na terenie pracy ? Bo ja nie slyszalam nigdy o takim ubezpieczeniu... Mimo ze pracowalam troche kiedys przez agencje itd ale zawsze mialam normalne ubezpieczenie i do lekarza moglam chodzic. A masz jakas karte czy cos? Ja Ci moge powiedziec tylko, zebys bron Boze nie brala VGZ bo maja okropny serwis obslugi klienta i wcale nie sa tani... Slyszalam ze CZ jest dobre, ale sama nie sprawdzalam na wlasnej skorze. Ja jak sie dowiedzialam o ciazy to musialam zmienic ubezpieczyciela, moje wczesniejsze ubezpieczenie bylo oplacane przez pracodawce. Sprawa z zalozeniem nowego ciagnela sie jak flaki z olejem ,przez to nie moglam isc na genetyczne usg w 11 tyg. :/ mam nadzieje, ze sie szybko z tym uwiniecie zaoszczedzi wam to wiele stresow.Dziewczynki powiedzcie mi jakie macie ubezpieczenia zdrowotne, bo ja mam ale tylko na terenie pracy, a chciałabym normalne> Możecie coś poradzić, w przyszłym tyg chciałabym pójść do położnej
Ja Ci moge powiedziec tylko, zebys bron Boze nie brala VGZ bo maja okropny serwis obslugi klienta i wcale nie sa tani...
, moj M ma zwykly i placi cos ok 93 euro i co rok o 3%mniej... ja czesto z nimi rozmawiam i nigdy narzakalam na serwis obslugi
- dla mnie calkiem normalni