reklama

Holandia

nana19 Już nie dostaliśmy żadnego skierowania na dalsze badania. Więc myślę, że na tym stanęło.

A mam pytanko może któraś z Was wie czy znajdę w Holandii polskiego ginekologa? Odległość nie jest problemem.

reklama
My po spacerku. Moje dziecko tyle je, że aż w szoku jestem heheh. Na pewno więcej zjada ode mnie...

Byliśmy właśnie na polku. I Miśka dziś miała zajawkę na moje okulary. ściągać ich nawet nie chciała hahahahah ! DSC07316.jpg

Dziewczynki powiedzcie mi jakie macie ubezpieczenia zdrowotne, bo ja mam ale tylko na terenie pracy, a chciałabym normalne> Możecie coś poradzić, w przyszłym tyg chciałabym pójść do położnej
A jakie to jest na terenie pracy ? Bo ja nie slyszalam nigdy o takim ubezpieczeniu... Mimo ze pracowalam troche kiedys przez agencje itd ale zawsze mialam normalne ubezpieczenie i do lekarza moglam chodzic. A masz jakas karte czy cos? Ja Ci moge powiedziec tylko, zebys bron Boze nie brala VGZ bo maja okropny serwis obslugi klienta i wcale nie sa tani... Slyszalam ze CZ jest dobre, ale sama nie sprawdzalam na wlasnej skorze. Ja jak sie dowiedzialam o ciazy to musialam zmienic ubezpieczyciela, moje wczesniejsze ubezpieczenie bylo oplacane przez pracodawce. Sprawa z zalozeniem nowego ciagnela sie jak flaki z olejem ,przez to nie moglam isc na genetyczne usg w 11 tyg. :/ mam nadzieje, ze sie szybko z tym uwiniecie zaoszczedzi wam to wiele stresow.

Ja tez szukalam polskiego gina i niestety nie natrafilam.Mnie to troche dziwi MEGAWATKU bo skoro te badania nic nie wykazaly to powinien drazyc temat.No ale miejmy nadzieje ze wam sie uda i kolejne badania nie beda konieczne.

AXE ale ci gwiazda rosnie :-D:-D

reklama
Ja Ci moge powiedziec tylko, zebys bron Boze nie brala VGZ bo maja okropny serwis obslugi klienta i wcale nie sa tani...

Ja mam VGZ i nie narzekam teraz place ok125 ale mam rozszerzony pakiet dentystyczny:-p, moj M ma zwykly i placi cos ok 93 euro i co rok o 3%mniej... ja czesto z nimi rozmawiam i nigdy narzakalam na serwis obslugi:baffled: - dla mnie calkiem normalni:-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry