anetka880
Fanka BB :)
Moje dzieciaczki juz umyte ide zaraz polozyc Filipa spac i bede dalej pakowac sie. Masakra u nas w domu wyglada jak po wojnie kartony, troby itp
A to moi plazowicze :

a tak wogole to dzisiaj z pospiechu zapomnialam wzisc ze soba pakieciuku wymiennego dla Filipa (pampers itd) i oczywiscie mnie zaskoczyl zrobil kupke i mialam pod reka tylko action i kupilam tam najtansze pampersy i powiem wam ze nie sa zle :-)
A to moi plazowicze :

a tak wogole to dzisiaj z pospiechu zapomnialam wzisc ze soba pakieciuku wymiennego dla Filipa (pampers itd) i oczywiscie mnie zaskoczyl zrobil kupke i mialam pod reka tylko action i kupilam tam najtansze pampersy i powiem wam ze nie sa zle :-)
A ile pieniedzy poszlo na telefony... Dialog przez e-mail utrudniony, bo zamiast uczciwej odpowiedzi, dostaje odpowiedz od d.. strony
Oni w ogole nie dzwonia do klienta, klient ma dzwonic i czekac na linii.. Jak im wysylalam dowod z gminy, ze jestem zameldowana, to potrzebowali miesiaca zeby to zatwierdzic, przez e-mail im sie nie podobalo znow. Takie przeciaganie struny, zeby nic nie robic, a zyskac na czasie ,do poloznej nie pozwolili mi isc na poczatku bo twierdzili, ze jeszcze nie otrzymali papierka z zameldowaniem, a potem i tak trzeba bylo za ten okres nadplacic = czyli za nic
...nawet kiedys dzwonili i mnie przepraszali ze tak dlugo na swoja karte czekalam
a ty pod nimi dlugo jestes? bo ja od 2007roku i naprawde mam dobre wrazenia... przez rok bylam w MENZIS ale w grudniu zeszlego roku wrocilam z powrotem...
i nie mam pojecia kiedy to w koncu zrobimy