Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a brzuch przy obu ciążach na początku mnie bolał jak na @
. poczekam do 1 czerwca jak nic się nie wydarzy, jadę do Pl, tam jak się okaże że jest to wtedy udam się tu do położnej. mój organizm mówi że to ciąża, bo za dużo znaków. Choc wczoraj dostałam chyba z nerwów takiego bólu brzucha oddechu nie mogłam złapać. Dziś siadłam sobie na krzesełku w pracy to o mało nie zasnęłam ha ha. zobaczymy co ma być to będzie, bo jeśli faktycznie nie dawno zaszło do zagnieżdżenia to czego ja się spodziewam pięknych 2 kresek. ważne że na tamtych 2 są i to się liczy .

idz jak najszybciej o lekarza aby byc spokojna
Dziękuję dziewczynki co ja bez was bym zrobiła. Na zdjęciu faktycznie słabo widać, ale to było najlepsze jakie udało się nam zrobić, na żywo widać inaczej. poczekam do 1 czerwca jak nic się nie wydarzy, jadę do Pl, tam jak się okaże że jest to wtedy udam się tu do położnej. mój organizm mówi że to ciąża, bo za dużo znaków. Choc wczoraj dostałam chyba z nerwów takiego bólu brzucha oddechu nie mogłam złapać. Dziś siadłam sobie na krzesełku w pracy to o mało nie zasnęłam ha ha. zobaczymy co ma być to będzie, bo jeśli faktycznie nie dawno zaszło do zagnieżdżenia to czego ja się spodziewam pięknych 2 kresek. ważne że na tamtych 2 są i to się liczy .
Iskierka staram się od jakiegoś czasu na luzie do wszystkiego podchodzić, z czasem i ja zmienię podejście do życia. Z resztą człowiek nauczony życia pod górkę.![]()