anetka880
Fanka BB :)
Dziewczyny dotarlam do domu po kolejnym ciezkim dniu. Moj Kuba ma uz prawie skonczony pokoik jutro zrobie fotki.
Do gejow i lesbijek nie mam nic sama mam znajomego geja i kolezanke w pracy lesbijke, ale jestem przeciwna adopcji przez takie pary.
Wyobrazcie sobie co mnie dzisiaj spotkalo. Wracam z nowego mieszkania cala poklejona, spocona jak to bywa w takie dni a tu u nas na wsi zakrecili gaz i nie ma wody cieplej nie moge nic zjesc na cieplo MASAKRA
Do gejow i lesbijek nie mam nic sama mam znajomego geja i kolezanke w pracy lesbijke, ale jestem przeciwna adopcji przez takie pary.
Wyobrazcie sobie co mnie dzisiaj spotkalo. Wracam z nowego mieszkania cala poklejona, spocona jak to bywa w takie dni a tu u nas na wsi zakrecili gaz i nie ma wody cieplej nie moge nic zjesc na cieplo MASAKRA

. Chyba wolę nasze babcie. Najchętniej to bym widziała jakąś przeróbkę koko ze świeżością ukraińskiego teledysku. A co do teorii spiskowej nt słabych reprezentantów PL na Eurowizji, to się zgadzam. Po co wygrywać, skoro trzeba potem kasę bulić na organizację imprezy
Mysle, ze Niemcy jak by mogli, to co roku by u siebie robili
Mam sama radosc z niej, kazda chwila z nia jest cudowna, nie tylko jak spi