Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No i długo nam zeszło.
Astrid, ja też nie pije wody z kranu, zdecydowanie wole wodę mineralna (gazowaną) lub jakiś dobry sok.Jak się przemóc i zacząć pić wodę z kranu. Jestem jakaś nienormalna.
A co do Dnia Mamy, to fajnie mieć go dwa razy w miesiącu hahaha, chociaż mój M. mówi, że jesteśmy Polakami i obchodzimy polski dzień.

Ayni, ja mam satelitę i cyfrowy Polsat i odbieram chyba wszystkie polskie kanały. Masz jakiś dekoder do tej satelity?A w ogole czy ktoras z was ma satelite ? Bo dzis M zamontowal i ustawil na Hotbird , ale tam tylko pare polskich kanalow i nie mam ani TVP 1, 2 ani Polsatu ani TVN ... Czy to da rade na satelicie odbierac ? Mam za to program z disco polo :/ szalenstwo...![]()
Zdziwiony, że tak się tu na forum zżyłyśmy, że jedna o drugą się martwiIskierka a co szanowny malzonek taki zdziwiony?![]()

- pozazdroscic takiej imprezki:-)-sama bym sie tez chetnie na jakies weselicho przeszla ale u nas w rodzinie to jakis zastoj
A ....mezowie czasami juz tak maja...
- czasami tylko jak przywieje sztormowy to mi nachwilke przytrzyma sygnal bo akurat satelita ustawiona na takim wygwizdowie gdzie wiatr sie rozpedza
a ja myslalam ze tak bedzie do wrzesnia 
...
:-)
;-) z kranu przeciez nawet niemowlakom leja do butelek wie tobie tez raczej niezaszkodzi hihi... u mnie wszyscy zlopia chociaz kiedy tu przyjechalam to za kazdym razym myslalam ze w PL taka brudna jest:-( - co nie zmienia faktu ze razw tygoniu pare zgrzewek mineralki kupujemy bo ja lubie z bombelkami
;-) zycze wam CUUUUUUUUDNEGO DNIA!