Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nigdy nie podpisuje czegos czego nie rozumiem, bo kota w worku nie potrzebuje ;-) moze wezcie umowe i zapytajcie kogos? Bo jesli jest tak w umowie, to zaplacic trzeba, a jesli nie, to nie bedziecie musieli tracic tyle pieniedzy no i mieszkanie dalej bedziecie mieli :-)Dzięki za odpowiedź
Przesyłkę puszczę pocztą, bo bus-przewoźnik, który tam dojeżdża na to odludzie życzy sobie 15 euroniezależnie czy to będzie ciężki karton czy list z kilkoma lekami.
Pozdrawiam
ruski czolg czy co..
? Już nie wspominam o tym, że składy nei są przystosowane do wózków dziecięcych, o niepełnosprawnych to już nie wspomnę. Nie dość, że w wielu przypadkach komfort podróży jak w krajach ósmego świata, to jeszcze robią jakieś dziwne problemy. No, a ten miliard spółek to w ogóle przegięcie.
.
w maju jechaliśmy pociągiem w Szwajcarii full wypas np. plac zabaw dla dzieci w Pl pociągiem jechałam ostatni raz chyba z 10lat temu Tu jeszcze nie miałam przyjemnościw maju jechaliśmy pociągiem w Szwajcarii full wypas np. plac zabaw dla dzieci
W Antwerpii jest dworzec 4poziomowy kosmos
. Coś takiego widziałam kiedyś w programie o Norwegii na Travel Channel. Tam mają np. specjalne strefy dla rodzin z dziećmi, dla niepełnosprawnych, dla palących itp. Wszystko full wypas.