Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już zdaję relację. Najpierw GroenWest - okazało się, ża szanownie panie po 1. nie miały zaksięgowane ostatniej wpłaty (dokonanej z innego konta, gdzie byl podany adres, betalingskenmerk, i inne możliwe dane), a po 2. doliczyły sobie już aktualny czynsz bo "przecież już dziś 1 czerwca".Iskierka dawaj znać od razu co z mieszkaniem!?
Astrid, ja tak mam od końca 2010. Jak mi zabrano z dnia na dzień zasilek chorobowy na nogę. Kobieta stwierdzila, że skoro nie moge pracowac normalnie, to mam sobie iść sprzatać prywatne domy... Zasiłku dla bezrobotnych nie chcieli mi przyznać, bo nadal mialam od lekarza, że jestem ziek. Jak wywalczylam w styczniu 2011 trzymiesięczny zasiłek, to trzeba bylo splacic zaległe rachunki.W ogóle ten rok póki co, to nadrabiamy pustki na koncie, bo w styczniu - przeprowadzka i wydatki z umeblowaniem mieszkania, a jak już się trochę odbiliśmy, to wyjazd na Wielkanoc do PL, gdzie prócz świąt, była 50. mojej mamy i ślub kolegi. Niestety, żeby pospłacać zaległe rachunki, musieliśmy się zapożyczyć u rodziców M., no i dopiero teraz jakoś wracamy na prostą.
;-) na pewno takie siedzenie calymi dniami w domu nie sprzyja zdrowiu psychicznemu.. wiem to z doswiadczenia. A tak, poznasz nowych ludzi, zarobisz pieniazki, mala bedzie zadowolona (uwierz mi), bo bedzie z innymi dziecmi.
ale on takie dziecko ze ze wszystkiego sie cieszy

Nie ruszam się z domu, żeby facet klamki nie całował.