Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo ja jak odciagnelam to ze 150ml hihi...
- nawet moja babka z CB sie smiala ze powinnam blizniaki miec albo kogos wspomagac... moja mama przez jakis czas karmila synka swojej siostry / rownoczesnie prawie mialy male dzieci/ - bo ta miala zapalenie piersi a maly sie darl w nieboglosy
apo cycu spal 5godz.

Dobrze zasnelam kolo 6 rano a o 7:15 juz wstawalismy do szkoly

Fajnie ,ze mogliscie po pl..

Teraz ci takie nerwy nie potrzebne
ja mojemu juz dawno zaznaczylam ,ze tesciowej nie chce w czasie i po porodzie
Bo bede sie tylko denerwowac ,a jemu to wszystko jedno
A najlepiej zeby przyjechala ktoras z moich sióstr bo one sa juz calkiem nieszkodliwe a pomocne
Moja mama przyjedzie kolo 12 sierpnia na 3 tyg ...

.
Dzięki Karola. Mnie sama teściowa nie przeszkadza - przywiezie sobie krzyżówki, poogląda polską TV, posiedzi sama w ciszy w salopnie gdy ja bede chciala się polożyć. Chodzi tylko o te dzieci... Niby to chłopcy w wieku 12 i 10 lat, ale jak bedzie zimno i deszczowo to będą siedzieć kołkiem w domu i się nudzić. A jak moje dzieci będą w szkole to ci będa się nudzić podwójnie...Iskierka wspolczuje sytuacjiTeraz ci takie nerwy nie potrzebne
ja mojemu juz dawno zaznaczylam ,ze tesciowej nie chce w czasie i po porodzie
Bo bede sie tylko denerwowac ,a jemu to wszystko jedno
![]()
Sencilla, nie stresuj się. Początki odciągania laktatorem zawsze sa trudne. ja kiedyś też probowałam i mialam ledwie na dnie butelki i pielęgniarki w szpitalu stwierdziły, że ja nie będę miec pokarmu. A corka jak dorwała sie do cyca to najadała się na 2-3h.ja to wczoraj przez godzine uciagnelam 50 ml... plakac mi sie chce.. czuje sie zmeczona i przytloczona.. a jutro jeszcze do pracy pierwszy dzien... buuu....(musze troche ppomarudzic, przeciez nie zawsze musze byc wesola)