Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Właśnie się pokłóciłam z męzem na temat przyjazdu jego szanownej mamuśki.......
Kilka dni temu, jak sie wkurzył na córkę ktora baaaardzo opieszale i z niechęcią brala się za odkurzanie mieszkania to zapowiedzial, że powie swojej mamie żeby się pakowala i już przyjeżdzała. Wczoraj rano powtórzył to samo, a dziś gdy mamuśka go poinformowała, że może przyjechać po 20 czerwca bo wtedy nasi chrzesniacy kończą szkołę, to on jej tylko przytaknął
Wprawdzie okazało się, że szwagierka dopiero jutro idzie z dziećmi składac wnioski paszportowe i nie do końca wiadomo czy do 20 czerwca wyrobia im te paszporty, ale zawsze istnieje możliwość napisania prośby o przyspieszenie i wiem, że szwagierka z tej możliwości skwapliwie skorzysta.
Wściekłam się i powiedzialam mężowi że z dziećmi to sobie teściowa może przyjeżdzac w sierpniu...
Nasze dzieci kończą szkołe dopiero 6 lipca i przez 2 tygodnie ci chlopcy bedą aż do 16.00 siedzieć w domu, bo sami nigdzie nie pójdą, a na mnie niech nie liczą...
Siedzi teraz obrażony przez TV, a mnie już jest wszystko jedno. Powiedzialam, że albo przyjeżdza teraz bez dzieci, albo z dziecmi w sierpniu, kiedy ja już będę po porodzie a moje dzieci będą mialy wolne....

To Twoj dom i niech Ci sie na sile nikt nie wprasza
niech spada na drzewo, NIENAWIDZE jej normalnie

nasze dziecko nie dostalo od niej nawet malej grzechotki ani bodow za 1,50e.. nic od urodzenia.. jak poprosilam zeby z PL przywiezli mi zel do kapieli dla Tomusia z nivea bo tutaj nie ma, to przeliczyli sobie co do centa zebym im oddala
wyszlo 15e za te zele
wielka ciocia.. w PL nic nie miala, tu przyjechali, dorobili sie duzej kasy i wielkie panstwo! Nowobogaccy, tfu!
mi by bylo glupio taki cyrk odwalic.. My sie nie lubimy ok, ale zeby dziecku zalowac?? 

Hej babki.Niestety brak mi znow czasu ale tak szybko postanowilam troche napisac

odezwe sie jak znajde wiecej czasu.GratulujęZobacz załącznik 471364Hej babki.Niestety brak mi znow czasu ale tak szybko postanowilam troche napisac
TheHague powodznenia na egzaminach.
Iskierka masz racje,mezowi przejdzie wczesniej czy pozniej...doskonale Cie rozumiem.
Niestety doczytalam tylko te strone wiec nie wiem co u reszty...sorki
A my dzis mielismy chrzciny Alexa, dodaje jedno foto..
byly w holenderskim kosciele,,i wiecie co ciesze sie bo trwaly 15 minut,nic nie placilismy ksiadz pytal czy chcemy sie modlic po polsku wiec Wyznanie wiary,Ojcze Nasz i Zdrowas Maryjo odmowilismy w naszym jezyku,,on odmowil to co do ksiedza nalezy Alexa ochrzcil i jeszcze zaprosil nas wszystkich za oltarz po to bysmy z mezem wlaczyli dzwony koscielne ,powiedzial ze wszyscy maja wiedziec ze Alex juz ochrzszczony i w Polsce tez pewnie uslysza...heheh,Jestem mega zadowolona i dziecko mamy ochrzszczone.odezwe sie jak znajde wiecej czasu.
. Fajnie, że mogliście się pomodlić po polsku.