Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

strach pomyśleć co nam zrobią

az tak lepiej mi sie zrobilo ze to u NAS taka impreza :-) wlasnie ogladamy mecz Rosja - Czechy i rosja wygryw 4-1 
ale emocje
a jutro Holandia.......
bo jakos nie zaskoczylam....
ja mam tez takie polskie spiochy musze mojemu tez zdjecie zrobic
znalezlismy klasztor posrodku lasow gdzie zajmuja sie produkcja serow, szynek, kosmetykow i chyba tez piwa. Posiedzielismy na tarasie przy piwku i bitterballach i prawie jak na wakacjach sie czulismy
zostaly nam jeszcze tereny w okolicach Tilburga i Bredy do zwiedzania i mozemy sie znowu przeprowadzic do innej prowincji
;-)Dziękuję AXE. ja do szycia/dziergania mam dwie lewe ręce, ale haftowac uwielbiamIskierka cudne te Twoje dziełaJa jak teraz przyjadę do Polski chce się nauczyć robic na drutach, szyć na maszynie i tp
Póki co przeglądam prze różne forum i filmiki
Czemu sweter który jest za 600zł nie mogę sobie sama zrobić?
co nie?
![]()

Nana, ja też robiłam - jak mieszkalam w Polsce to wyhaftowalam pierszego misia dla kuzynki męża jak urodziła córeczkę. Wzór był na obrazek, a ja wymysliłam, że zrobię z tego podusię. Tak się spodobało, ze mialam zamówienia od jej koleżanek i w ogóle od rodziny. ja haftowalam, moja mama szyła poszewki na poduszki. Kupowalam zwykłą poduszke 40cm x 40cm, ubieralam w te poszewkę i sprzedawalam na zamowienie jako całość.Moja ciocia tez takie cuda robi nawet ludziom na zamowienie.ja kiedys na drutach robilam sobie sweterki a moja kolezanka to robila do sklepu i szlo za duza kase.

i za kazdym razem jak wspominasz na forum ze cos haftujesz, lub wklejasz obrazek dla Tomka to mi sie strasznie glupio robi, bo mialam wyslac w poniedzialek 
a o tej porze jak czytam forum to jestem juz na gorze i za chiny nie zejde z lozka.. nie dlatego, ze mi sie nie chce, ale tak strasznie boli mnie kolano, ze nie dojde po schodach, a moj juz spi jak niemowle - czuje sie jakbym dwojke dzieci miala
takze nie krepuj sie jutro, tylko pisz prosto z mostu "dawaj pieniadze" haah 
Kochana, ja nie robię tego po to, by cie stresowac i przypominac ci o kasie.... sama jeszcze nie wysłałam ci obrazka (mam nadzieję, że zrobię to jutro, bo już go wyprasowalam ladnieIskierko, mam do Ciebie prosbe! prosze ja Ciebie, przypomnij mi jutro (ale w srodku dnia) o tych pieniazkach, bo ja na serio zaskakuje sama siebie
i za kazdym razem jak wspominasz na forum ze cos haftujesz, lub wklejasz obrazek dla Tomka to mi sie strasznie glupio robi, bo mialam wyslac w poniedzialek
), więc naprawdę się nie stresuj.