reklama

Holandia

O północy dziś była u nas policja :szok:. Ej ja wiem, że mamy polską flagę za oknem, ale to nie znaczy, że mają nas odwiedzać nie wiadomo po co. Przyszli i się pytali, czy wszystko ok. Mąż powiedział, że on spał a ja karmię dziecko. Oni zgłupieli, coś tam jeszcze powiedzieli, ale nie słuchałam i poszli. No i o co kaman? Pewnie dostali gdzieś wezwanie i się pomylili. Masakra.

reklama
Witam sie i tu
Ja to chyba kupie do salonu to lozeczko turyst bo jak pojedziemy na wczasy lub do pl to juz sie martwic nie musze.....
Marktplaats.nl > Reisbedje met een afneembare commode en zonnekap - Kinderen en Baby's - Babywiegjes en Ledikanten
ja chyba zamowie cos takiego on ma 2 stopmnie poniesienia ,tylko z pl bo tam jest lepszy wybór:tak:
Ja się nie znam na łóżeczkach turystycznych, ale osobiście wydaje mi sie że są mało stabilne jak na dłuższe przebywanie w nim dizecka...
Sprzątalam kiedyś u kobiety ktorej syn często zostawiał 7-8 miesięczne dziecko. Ona się nim zajmowala w ciągu dnia i kładła je też na drzemkę w południe, właśnie w turystycznym łóżeczku...
Powiem szczerze, że bałabym sie w czymś takim polożyć nowonarodzone niemowlę...
ja też chyba skuszę się na box, bo łóżeczko zajmie mi ciut więcej miejsca. Box jest niemal kwadratowy i nawet mam juz na niego miejsce:-)

Wlasnie dodalam zdjecie i nie mialam zadnych problemow, wiec nie wiem w czym tkwi problem.
Anetko, dodałaś fotkę na grupie ogólnej, a nam chodzi o zrobienie swego rodzaju wątków ze zdjęciami - osobno brzuszki, osobno maluszki i osobno inne fotki...
Mam jednak wrażenie ze to się nie sprawdzi i trzeba będzie dodawać fotki na ogólnym...
No chyba że admin coś na to zaradzi....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry