Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

duzo owocow je
zaraz bede patrzec ile kosztuje
ale ty wygadana jestes to sie nie dasz. Napisz jutro co i jak ja też już prawie tyle - wczoraj mnie ważyli i mam 91kgno ale ja przytyłam 30kg w ciąży...

Tak, ja już czekam na poród jak na zbawienie. Może to głupio zabrzmi, ale akurat tej ciąży to mam już serdecznie dość. Na szczęście jeszcze góra 3 tygodnie, a może mniej.Iskierka jak T sie czujesz ,chyba juz na ostatnich nogach???
Moja córka mówi, żt plecaki wywieszają po zdanych ważnych egzaminach - np kończących szkołę średniąA co oznaczają plecaki wywieszone na flagach wiecie może?
Sencilla, generalnie na mocne zapalenie spojówek to potrzebny antybiotyk (krople lub maść). Można przemywać przegotowaną wodą lub robić okłady z rumianku lub zwykłej herbaty. Poza tym podobno mleko matki jest dobre - spróbuj.Tosia tez chora, jak ja zobaczylam u opiekunki, to myslalam, ze jej ktos oko podbil?
a jej sie z zapalonego oka (w sensie ropieje jej, czerwone) zrobila taka sliwa czerwona pod okiem.. nie wiem, co mam o tym myslec? czy miala ktoras z Was do czynienia z czyms takim? Tosia mowi,, ze ja to boli..
Powiem wam, że mnie kilka dni temu strasznie swędziala powieka - własnie jak na jęczmień. Zastanawiałam się co robić i przypomnialam sobie babcine rady - przetarłam powiekę obrączką... PrzeszłoCo do oczka to mojej znajomej corka 3 tydz do szkoly nie chodzi z powodu oka- jakis wirus ja zaatakowal bo wyglada jak jeczmien ale ogromny z 5-cioma czopami,
a teraz sie jej na drugie tez przenioslo i prawie nie widzi bo takie nabrzmiale powieki..masakra.
Miala antybiotyk na to / i nadodatek uczulenie na niego/ wiec oko jeszcze wieksze... w koncu wyladowali w szpitalu bo tak boli i maja jej to jutro lyzeczkowac...
![]()

nawet jej reki nie podalam, a jak wracalismy do domu, to klnelam pod nosem, a moj w szoku, bo on pierwszy raz i teraz przynajmniej sie juz nie smial, bo wczesniej jak przychodzilam zaplakana do domu z CB to mowil ze dwa dzidziusie przyszly