niunia_2008
mama Wiktorii :)
nie doczytalam " na zycie "
zakrecona dzisiaj jestem.. mam nadzieje ze to grypa mnie nie lapie 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
niestety ale kupka ze sluzem i krwia nie jest od kosmetykow, wiec ewidentnie nie trafila z diagnoza. Kazala mi przyjsc za 2 tygodnie i niby odstawic wszystkie mleczne produkty oraz prac w neutralu i wtedy zobaczymy co bedzie. Juz jej zapowiedzialam, ze jak przyjdziemy za 2 tygodnie, to ma mi wypisac skierowanie na testy alergiczne! Powiedziala, ze jak po 2 tygodniach sie okaze ze to od mleka ktore ja pije, to mnie na nie wysle. Ma szczescie 
...ide tym razem z Ernim bo chyba ma cos z migdalami

hihihih...
- bedzie kawka dla nas a dla maluchow lody - GRATIS:-)
... mam nadzieje ze nie lunie bo ja zostawiam w ogrodzie na sznurze... mmilogo popoludnia laseczki!
No te ich rady ja tez sie nasluchalam takich glupot nieraz.Musisz cos naklamac i moze zadzwon znow to bedzie inna asystentka i uda sie umowic.
wiec teraz szkoda bo oni nie robia ich indywidualnie tylko zbieraja wieksza grupke.Czemu Aniu i Sencilla nie macie ubezpieczen na zycie? W razie czego to lepiej miec jakies zabezpieczenie... ja wlasnie zaczelam sie rozgladac skoro dzidzia z nami juz na swiecie
Ja mam jeszcze ucezpieczenie OC