Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A czas leci i leci i 2 dzidzia tuz tuz
poszlam spac o 12 a o 1 juz lazilam po domu i tak do 4
A rano Michas wstal o 7 i po spaniu
A teraz z takim brzuchem to jestem prze szczesliwa ,ze tu taka pogoda

Ale bedzie zatrzesienie dzieci
a wolisz cesarke cz naturalny poród? moze baby sie odwrócilo...
. Coś mi wpadło do środka i zahacza o wentylatorek. Niestety, nie da się tego rozkręcić a laptop jest na tyle stary, że mi się już nawet nie chce szukać w sieci, jak to zrobić. Póki działa, to git. Na szczęście mąż też ma laptopa, no i mamy jeszcze stacjonarny, bo M. go kupił ho ho z 3 lata temu. Jak mi się mój laptop spali, umrze, czy zdematerializuje, to sobie zażyczę Szajsunga Galaksy jakiegoś tam
.Karolcia82 byłam u poloznej, powiedziala ze od przyszłego tyg moge juz w kazdej chwili oczekiwać poroduihaaa
oj czuje po kościach ze 38 tydz sie sprawdzi, bardzo bym chciała
Astrid ciekawe jakie to uczucie , czekać az sie laptop spali heheh nam jeden juz sie sjarał, jak drugi pojdzie z dymem to nic tylko do sklepu .... ehhh tfu tfu
ewelina moja juz od 32 tyg jest odwrocona , chyba bardzo jej sie spieszy, wierci sie non stop , dzien i noctrzymam kciuki zeby sie odwróciła zeby obyło się bez cc
![]()
. Pomijam fakt, że ten laptop mi już wiele razy spadł, nie trzyma baterii, bo bateria już jakiś czas temu uznała, że sobie zakończy swoją działalność, no i chodzi tak, jakby chciał a nie mógł. Franca działa dalej... pewnie padnie, w najmniej odpowiednim momencie. A... no i nie da się na nim przez Skype'a gadać, bo strasznie głośno chodzi wiatraczek i zakłóca odbiór rozmówcom
. Nie kupujcie HP ani nie pozwólcie, żeby ktoś Wam kupił. Ja tego dostałam z okazji licencjatu, żeby mieć na czym pisać i potem mieć na magisterkę.