Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja na szczęście żadnych opowieści nie słyszałam 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

To jest moja pierwsza ciąża i niemam porównania, na całe szczęście, z traktowaniem w pl. Ja jestem zadowolona. Astrid mi polożna w szpitalu powiedziała, że muszę teraz u nich rodzić. A jakoś to będzie. Pamiętam, że pisałaś o pl sklepie gdzieś obok Ciebie. Jakby co to koło mnie jest ich chyba z 5, więc jest konkurencja cenowa. Co prawda nie byłam jeszcze we wszystkich, ale myślę, że jest taniej niż u Ciebie
. Koło mnie jest ubogo w towary a ceny nie wiem skąd. Często tam nie chodzę, bo nie mam po co. Też nie mam porównania z PL, bo to też moje pierwsze dziecko. Pewnie, jak wszędzie, można trafić fajnie i niefajnie. Takie życie. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko pójdzie bez problemów :-).
. Tzn. odczuwam do nich jakiś respekt, tak samo, jak do pit bulli i dobermanów.
ale sie szybko pozbieralam i tez ruszylam w jego strone chociaz rozum podpowiadal mi wiac
psa zmurowalo i cofnal sie zamiast sie na mnie rzucic...