Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
WITAJCIE
Hague gratulecje zdanego egzaminu ,
SWEETY wiesz moj maz tam pracowa 2 m po przyjezdzie do nl .Mowil ze niezly zap...tam jest .gratulacje kontraktu:-)
Moj kochany synus wysmarowal mi sciane wegielkami z kominka![]()

. Już się tego uzbierało ponad 200€. Gość jest idiotą, bo na mandatach jest podany nr rejestracyjny i nr sprawy, który można sprawdzić na stronie internetowej. Na dodatek parkuje pod naszymi oknami. M. musi iść na policję, tylko ostatnio ma tyle pracy, że nie ma kiedy :-(. W ogóle przez to, że jestem ciągle sama z małą, smutno mi. Nie powiem... padam na pysk i chciałabym, żeby mi pomógł. Tak to on ma siłę tylko na zjedzenie obiadu i spanie. Dobrze, że teściowa przyjeżdża to mi pomoże. Dzisiaj mam zamiar porozmawiać z M. o zmianie pracy. On tak się zażegnuje a nic z tego nie ma. OK, wygadałam się.Dziewczyny zdalam egzaminy :-)![]()
Gratuluje Wam obu:-)a mi przedluzyli kontrakt wczoraj :-):-):-)

- moja siostra w nocy sciagnela jakas piosenke na facebooka i ...100 euro musze zaplacic:-(- najgorsze jest to ze juz zaplacilam to specjalnym bonem ze stacji i pisze DZIEKUJEMY I PROSZE CZEKAC 10 MINUT i tak pisze na tym ekranie od 9.00 rano
..no to taki mialam poranek...