• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

wita popoludniowo...

Karola jakis koszmar ci sie snil:baffled: - dobrze ze to tylko sen...
Gosiu no moj M tez i takie wieczorki urzadza:-D ale ja sie uparlam i zaierza conajmniej 3kg w tym iesiacu zrzucic :-p a jak sie dobrze rozpedze to i 6 hihi....

u nas pada:wściekła/y:, ielismy wedzic wegorze ale przelozylisy na jutro...:tak: nie nawidze takiej pogody bo caly dzien nam minal i juz wieczor a czlowiek sie tak w domu przekrzata i nic nie odpocznie:zawstydzona/y:...

ide tv poogladac...a wy co porabiacie?

reklama
Dzisiaj pogoda do bani, ale mieliśmy fuksa i udało nam się wstrzelić ze spacerkiem pomiędzy deszcze;-)

Mąż dzielnie walczył z szafą do sypialni, bo ciągle mamy ciuchy po pudłach:szok: ...i jeszcze nie skończył, a że jutro niedziela, to dopiero skończy w poniedziałek po pracy. Ale już nie narzekam, bo jest bardzo dzielny i wreszcie będę mogła wypakować wszystkie ciuchy i zrobić przegląd. A mam w planach sporo powyrzucać.

Przeglądam sobie dzieciowe gazety, które nawiozłam z Polski ostatnio....i....tutaj coś co polecają dla alergików: kaszka Bobovity Minima, produkt zbożowy bezglutenowy. Coś dla niemowlat z alergią na białko mleka krowiego i białko sojowe. Nie zawiera laktozy, nie zawiera glutenu, od 4 m-ca. Kaszka na bazie mąki ryżowej i chlebowca świętojańskiego! Podobno ma smak określany jako "delikatnie racuszkowy":-D
BoboVita MINIMA Produkt zbożowy bezglutenowy NOWOŚĆ | Zobacz etykietę | Nasze produkty | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

Witam dziewczyny.
My dziś z Olivią byliśmy na zakupach - w foteliku zamontowanym na ramie wozka. Grzecznie przespala cale ponad 2h :-)
Pogoda u nas dopisala, bo prawie wcale nie padalo:-)

Ja z racji tego, ze dostalam dla Tomusia 3 miliardy ciuszkow, to musialam zas pobuszowac w rozmiarze 74. Za niedlugo niektore 68 beda na niego za male, wiec musialam pochowac przyciasnawe ciuszki i wyciagnac wieksze :-D Szafa Tomka peka w szwach :szok: a ma taka wielka 2 drzwiowa... :szok: oddalam mu swoja (bo na nowym mieszkaniu w mojej sypialni sa szafy w scianach i na nic mi sie juz nie przydala) i normalnie jestem zdziwiona ile on tego ma.. Nic nie kupowalam, a tu tyle ciuchow, chyba wiecej niz ja i M. razem wzieci :szok: a w reklamowkach na wieksze rozmiary ma nawet 2 kurtki zimowe:-D normalnie cuda nie widy :-D z racji tego ze jedziemy do PL za miesiac to wlasnie 74 sie przyda, akurat wszystkie ciuszki na lato sa, wstrzelili sie normalnie z tymi ciuchami w samo sedno :-D :tak:
Jakby ktoras byla zainteresowana to moge pare ciuszkow odstapic, tych ktore juz mi sie nie przydadza:happy: (chodz licze na to, ze moje kolejne dziecie tez bedzie w tym 'chodzic', i troche pokitralam po katach, a moj sie smieje i sie pyta to kiedy nowe bobo sie wprowadza do mojego brzucha:-D haha :rofl2: nawet juz by moglo :szok::tak: ale wole za jakies 3 lata, zeby Tomka troche odchowac :-))

reklama
Iskierka baby doos musisz zglosic na stronie wijparents ale mowiac szczerze nie jest warty jazdy po niego :no: ja jechalam specjalnie a tm bylo pudelko na kaszke lyzeczki plastikowe jakis sloiczek z jedzeniem i kilo reklam, a z etosa nic nie dostalam

Iguana to mialas szczescie, ja to zanim sie ubralam z moimi to zaczynalo padac:cool: w koncu wybralismy sie do znajomych na kawe

Hague maz ma racje :tak: wychowasz za jednym zamachem a ubran ci mole nie zjedza ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry