reklama

Holandia

ah i jeszcze jedno przepraszam ze tak marudze, ale ja i moj chlopak mamy wolny tylko wtorek, i nie chcemy cały dzionek bladzic bez celu wiec jeszcze jedno pytanko na dzis: jak znalezc polozna???????????????????

reklama
Wrobelku,
najlepiej, jak sie udasz do swojego huisarts (lekarza domowego, czy rodzinnego, jak zwal tak zwal) i on Ci da namiary na najblizsza polozna. A jak nie, to poszukaj w necie albo w ksiazce telefonicznej najblizsze centrum z poloznymi (verloskundige sie taka pani nazywa). I od tej pory jak po masle Wam pojdzie :tak:
Aniu, ja wczoraj mialam imieninki, tzn. obchodzilam wczoraj, bo imieninki mialam przedwczoraj.
Maz mi zrobil niespodzianke, i jako ze sa teraz u nas jego rodzice, to dal im na "przechowanie" dzieciaki, a mnie zabral do centrum Hoorn na romantyczny wieczorek.. Ach, jak bylo cudnie.. Spacerek wzdluz wybrzeza, jachty, kawiarenki, nareszcie do ludzi wyszlam, haha. No a pozniej rownie romantyczna kolacja... <rozmarzona buzka>
Niestety jego rodzice juz pojutrze wyjezdzaja i juz na 5 min nawet nie bedziemy mieli z kim zostawic maluchow.. Taki zywot mlodych rodzicow na obczyznie :-D
Ania, wiem ze daleko mieszkasz, ale by bylo super, jakbyscie nas odwiedzili! Jesli macie czas i ochote, to nawet na noc mozecie zostac, no problem :cool2: Bo daleko od Ciebie, to fakt...

Kochana Sencilla jesteś...

Z zaproszenia na pewno skorzystam :-D:-D:-D, tym bardziej że nocleg oferujesz... hi hi...;-)
Wszystkiego najlepszego z okazji imieninek - spóźnione ale szczere i prosto z serca!:-):tak::-D

A co się tyczy niespodzianki przygotowanej przez męża to no,no...:cool2:
Postarał się trzeba mu przyznać...
No tak to jest na obczyźnie, jak nie masz rodzinki w domku to nie ma z kim dzieci zostawić...:baffled:
Ja też mam ten problem...do mnie to nikt nie może przyjechać,bo mamy młodsze rodzeństwo...:-p
A ty wróbelku znajdź szybko swoją położną, i ciesz się tym pięknym czasem w swoim kobiecym życiu...:-D
Śpijcie dobrze kobitki...

A ja skorzystalam z ostatniego dnia bytnosci tesciow i drzemalam do... 10.30 :tak::-D:-):zawstydzona/y:
wyspalam sie na nastepne pol roku, haha!
Wyobraz sobie Aniu, ze nie tylko nocleg, ale i wyzywienie !! :tak::-);-) Plus kawa,hihi.
Owocnych zakupow!!
W koncu koniec upalow!! Troche jak na zlosc, bo akurat dzis zaplanowalismy wyjazd nad morze... Hmmm.. moze to i lepiej, ze nas nie przyskwarzy? :confused:

Witam!

Ja już wróciłam z zakupów i mogę powiedzieć,że na weekend już wszystko mam - warzywka, owoce i mięsko...:tak:
No pogoda się diametralnie zmieniła...mój mały to raczej zmarzł w tych krótkich spodenkach.:-(
Widziałam gęsią skórkę na nogach jak sobie uciął drzemkę...:-D
Sencilla jak ja Ci zazdroszczę tej drzemki...ja wczoraj poszłam spać ok.2.00 w nocy - bo przyszedł świeżo upieczony tata i ...wypiliśmy zdrowie małego Maksymiliana:sorry2:.
A wstałam po 7.00 bo głodomory wpadły do sypialni...:-D.Nawet butelki przynieśli,żebym wiedziała o co im chodzi!:szok:
Pogoda się popsuła a moja siostra ma jutro pierwszą sobote wolną od 2 miesięcy...i chcieliśmy jechać nad jezioro.A tu ma lać 2 dni...:-(:baffled:
Idę na kawkę...

hey dziewczyny,

i co sadzicie o kupnie tego siedzonka do roweru? :confused: pytalam Was o to wczoraj na forum... ale chyba przeoczylyscie moja wiadomosc... :-( zdarza sie...

pozdrowionka... ;-)

Załączniki

• 003.jpg
    003.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 44
Hej Magdalena...

Sorki ale chyba faktycznie przeoczylam...:-(:sorry2::shocked2:
Ja mam do przodu i do tylu,bo mam ich dwoje...:-D
W twoim wypadku kupilabym tylnie, bo duzej w nim sie jezdzi...:tak:
Pozdrawiam...

reklama
hej Mamuski!!
Magdalena, my mamy przednie, bo podobno dla dzieciaczka w tym wieku jest lepsze ( wedlug pana ze sklepu rowerowego). No i chyba w nim wiecej widac...
Wlasnie wrocilismy z prawie-calodniowej wycieczki. Uff... Dzieciaki spia po kapieli, wiec moge napisac :tak: Bylismy nad morzem w Bloemendaal aan de Zee, i w parku narodowym Kennemerland. Ale tam pieknie! Polecam. Malo nam glow nie pourywalo, ale zaliczylismy z Marysia kapiel w morzu, a Antosia spala cudnie na plazy. Jutro tez gdzies wybywamy :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry