Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wzięłam tylko dwa zastrzyki. Niezbyt dobrze się po nich czułam, mialam dziwne plamienia i po trzeci juz nie poszłam. Zaprzestaliśmy jakiejkolwiek antykoncepcji. Planowaliśmy bobaska. Jednak najpierw musiała mi wrócić płodność i @.ja bralam zastrzyk tylko trzy kwartaly i po pieciu tygodniach mialam miesiaczke a teraz mam co dwa
dostalam lek o podobnym dzialaniu progesterony i po nim powinno byc ok
a powiedz mi jak to bylo z toba
jak dlugo bralas ten zastrzyk i ile czasu staralas sie o dziecko i czy mialas problem z utrzymaniem ciazy
Sencilla, ja cię doskonale rozumiem. Tyle, że ja osobiście nie mialam żadnych hocków-klocków przy stosowaniu doustnej antykoncepcji hormonalnej, a o takiej pisałyśmy wcześniej.jejku, ale cyrki, a nie chcialyscie mi wierzyc, jak ostatnio pisalam o hockach-klockach po stosowaniu hormonow ;-)(a ja dalej swoje)

jestem z Ciebie dumna, ja - mama
pomimo tak dlugiego porodu dalas sobie rade. Szkoda tylko zniszczonej kanapy :-( (na ktora polaly sie wody...)

w Holandii to ogolnie za duzego wyboru nie ma
a moze cos z PL zamowicie, jak macie mozliwosc transportu?? lub ktos moze wam dowiezc? wiem ze to koszta, ale moze meble ladniejsze i wyniesie was to mimo wszystko taniej niz kupno w NL?
filmik extra a koszulka po prostu boska!

..i nam jakos nie idzie, ciagle nie ma czasu...

- na dzis mam dosc.