• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Nana mi powiedzieli zas ze jak bedzie mial alergie na gluten, to wtedy nie bedzie przybieral na wadze:dry: no i wez tu mamo jedna z druga badzcie madre:dry: wszystkich tych lekarzy o kant dupy za przeproszeniem idzie potluc, ja w wiekszosci bazuje na swoim instynkcie a takze pytam inne zaprzyjaznione mi mamy o ich doswiadczenia z roznymi rzeczami, a to co mi lekarz powie, to czesto jednym uchem wpuszczam... drugim wypuszczam... no i tak to sie kreci :-D dobrze ze chociaz tyle tych moich kumpelek ma dzieci, to przynajmniej czegos ciekawego sie moge dowiedziec, a nie sluchac tych konowalow:cool: jak bylam u huisarts po recepte na mleko pepti, to mi powiedziala ze to alergia na proszek i inne kosmetyki, i jeszcze mi informacje o tym wszystkim z internetu wydrukowala hahaha no na koniec powiedzialam jej ze tez mam w sumie internet w domu i te informacje juz dawno wynalazlam:confused2: no jednym slowem smiech na sali :D do tych smiesznych 'lekarzy'od siedmiu bolesci, chodze tylko jak juz bardzo mocno musze, wole lepiej w domu zostac i samemu cos pokombinowac domowymi sposobami niz dostawac wydrukowane pare kartek z jakiejs strony internetowej.

reklama
Jak Tymek mial refluks to tez mi mowili poki dobrze przybiera to nie ma problemu .To dla niech nie ma problemu bo im sie w papierach dobrze zgadza ze dziecko rosnie przybiera na wadze to problemu nie ma.W pl odrazu mi dali Pepti na recepte.

witam tu:-)

Wspominacie o szkolach. Ja slyszalam kiedys o jakiejs punktacji szkow w hol, gdzie moge takie cos znalezc i spr na ktorym miejscu w nauczaniu jest placowka mojej corci???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry