Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale jak slyszalam to do publicznej maja obowiazek przyjecia dzieci no i u nas na wsi to chyba nie powinno byc problemu.....

do tego buty i stowka poszla, a przy okazji moj M. kupil mi juz kozaki a Thijsiowi bluzeczke zeby nie byl poszkodowany
z nim to i tak mam spokoj do rozmiaru 90 bo mam kupe ubran po Daanie ale pozniej sie zacznie, z torbami mnie puszcza;-)Alexja to normalne, że każdy rodzic chciałby jaknajlepiej dla swojego dziecka.Nad reszta jeszcze sie nie zastanawialismy, ale chcemy by nasze dziecko mialo dobry start w zyciu i znalo napewno kilka jezykow. Niestety tak jak The Hague napisala, to chyba jakies niezaspokojone ambicje rodzicowbo u nas moj jest tylko policjantem, a ja pracuje w sadzie jako adwokat a jeszcze staram sie o status tlumacza przysieglego, jednak teraz ciezo jest cokolwiek osiagnac, i mam nadzieje, ze mojemu dziecku w zyciu bedzie latwiej.. Chcialabym
![]()
Nana gratuluję z całego sercaMi kamien spadl z serca .wlasnie dostalismy wiadomosc z pl ,ze urzad skarbowy umorzyl nam kare za te niszczesne nieujawnione dochody![]()
Anetko, ale musisz miec chyba dłuższą przerwe pomiędzy zmianami.... Nie do końca wiem jak tu jest ale chyba od 6 do 12h przerwy musisz mieć....Cieszylam sie ze jutro pospimy bo w szkole wolne maja dzieci a tu sie dowiedzilam niedawno, ze ide na ranka/nocke do pracy (tj 3 w nocy pobudka). Czyli dzisiaj bede spala tylko 2h.
Planuje też powiększyć rodzinę. I w związku z tym jego wybranka udała się do lekarza, aby dostać skierowanie na badanie ginekologiczne/cytolgię itd. No i co usłyszała? "Pani jest zdrowa...no to NIE!" ehh... Uroki Holandii. Na prawdę nie chcę tutaj spędzić starości, bo jak się zacznę sypać to paracetamolem nie załatwię wszystkiego

chcialabym do ciebie wpasc chodzby na chwilke ale nie wiem czy sie uda. W kazdym badz razie jak nie teraz to nastepnym razem, bo na pewno bede tam czesciej jezdzic 

No troche dawno, ale czytala na bierząco choc nie zawsze mialam czas lub ochotę odpisac...Iskierka dawno cie nie bylo, chodzisz juz do pracy????
ciemno jak w du...
jak ja nie lubie takiej pogody
.. teraz juz bede regularnie... u mnie z nowy zawirowanie w pracy i w domu a do tego mam logopede z dziecmi dodatkowo;-) i znowu prasowanie od klientek tony wiec mi sie ciezko z czasem wyrobic... brat z dziewczyna tez byl wiec same rozumiecie...