Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też...kocham to forum![]()
. OK... lecę na obiad.
No a jesli twierdzisz, ze mam prawo miec swoja opinie (ktora jednak jest inna niz ja przedstawilas i ocenialas) to dlaczego to w ogole komentujesz? Z tego co widze to nie tylko ja napisalam cos na temat arabow i afrykanow, a uczepilas sie tylko mnie. Mysle ze na kazdym forum czy to polskim czy holenderskim mozna sie wypowiedziec, nie mozna odrazu krytykowac kogos za jakas wypowiedz.
szkoda ze w takich chwilach po holendersku nie moge pisac, moze by mi to lepiej wyszlo 
Tomek porusza sie z predkoscia swiatla, czasami nie moge za nim nadazyc, wszystko robi tak szybko.. W lezaczku prawie juz nie chce siedziec nawet podczas mojego gotowania, w boxie tez nie chce byc, no tylko by po podlodze latal, w takich chwilach tak jak i Tobie Anetko, przydalaby mi sie dodatkowa para rak.. albo i dwie pary
Wlasnie apropo, jak tam Anetko w pracy? wspolczuje ze tylko 2 godzinki snu mialas.. Ja na rano bym nie wstala na 6 czy 7 do pracy a co dopiero spac 2 godziny:-( Ale mam nadzieje, ze jakos przez to przebrnelas, juz niedaleko weekend. Za jakis czas planujemy sie wybrac na bazar do Beverwijku, to wpadne na obiecana kawke :-) jak starczy czasu oczywiscie
Jedziesz Anetko do Polski na swieta? My jak moj M. dostanie wolne na wigilie (mialby wtedy az caly tydzien wolnego
) to zjawimy sie napewno w Chorzowie
dobrze ze M. juz wrocil dawno z pracy to nie musze Tomaszka targac ze soba do alberta.
A co najlepsze, wedlug nich Tomek w wieku 21 lat bedzie mial..... 198cm
masakra 

na tym koncze swoja wypowiedz w tym temacie.
Szkoda, ze w Holandii nie beda puszczac w kinach, widzialam ze w UK normalnie wyswietlaja.. :-(Dostałam znieczulenie. Nie czułam połowy stopy. Wyciął mi całkiem sporo tego paznokcia i pokazał hahahaa. Do teraz mam jeszcze odrętwiałą stopę. Mam nadzieję, że nie będzie bardzo bolało, jak puści. Do tego zapomniałam się spytać czy mogę karmić.... no ale jak się już dodzwoniłam na informację i do mnie później oddzwonili, to się okazało, że mogę. Mała za to w międzyczasie zjadłą butlę sztucznego mleka... poszła spać na 3h i przed chwilą już normalnie cyckaWitam sie z wami, w koncuTomek porusza sie z predkoscia swiatla, czasami nie moge za nim nadazyc, wszystko robi tak szybko.. W lezaczku prawie juz nie chce siedziec nawet podczas mojego gotowania, w boxie tez nie chce byc, no tylko by po podlodze latal, w takich chwilach tak jak i Tobie Anetko, przydalaby mi sie dodatkowa para rak.. albo i dwie pary
Wlasnie apropo, jak tam Anetko w pracy? wspolczuje ze tylko 2 godzinki snu mialas.. Ja na rano bym nie wstala na 6 czy 7 do pracy a co dopiero spac 2 godziny:-( Ale mam nadzieje, ze jakos przez to przebrnelas, juz niedaleko weekend. Za jakis czas planujemy sie wybrac na bazar do Beverwijku, to wpadne na obiecana kawke :-) jak starczy czasu oczywiscie
Jedziesz Anetko do Polski na swieta? My jak moj M. dostanie wolne na wigilie (mialby wtedy az caly tydzien wolnego
) to zjawimy sie napewno w Chorzowie
![]()
Co tam jeszcze.... pogoda do d.... wylazic sie nawet nie chcedobrze ze M. juz wrocil dawno z pracy to nie musze Tomaszka targac ze soba do alberta.
Bylismy ostatnio w CB, Tomek ma 75,5cm, i 9770gram. Duzy chlop, ale wedlug moich domowych obliczen;-) to on juz ma 77cm. Jakos za kazdym razem wydaje mi sie, ze mu zanizaja wzrostA co najlepsze, wedlug nich Tomek w wieku 21 lat bedzie mial..... 198cm
masakra
Alexja jak tam Twoja slicznotka Naomi?
Astrid jak paznokiec?
Nana zdrowia!
Iskierka nieciekawie z ta praca.. ;/
Karola jak u Michasia w szkole?
no nie wiem co tam kto jeszcze pisal???
![]()
.No ja byłam nieźle przerażona. Nawet nie przyszło mi do głowy, że karmię i że ważne, co mi on wstrzykuje. No ale ważne, że jest dobrze.Astrid no to dobrze ze wszystko goed, mam nadzieje, ze jak znieczulenie pusci to nie bedzie bolalo, chociaz pewnie porodu to i tak nic nie przebije, i taki pazur to pikusno ale ja i tak bym sie bala
![]()