Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NIe... ale powiedzieli mi, że nie ma problemu, żebym karmiłaNo wlasnie, w koncu przy karmieniu za wiele lekow nie mozna, a co dopiero takie znieczulenie. A wiesz co Ci wstrzykneli??
. Nie mogę hahaha
. Stawiam na lidokainę.

taka wypowiedzia pokazalas brak szacunku dla ludzi..
/10 godz tyg pracujac/ ... ale u mnie kawior i krewetki sa w kazdy weekend! hihi.........

/bo uwielbiam/ i wcale przez moje niskie zarobki tez nie uwazam ze zyje niegodnie bo w tym momencie daje dzieciom to czego niemoglabym im da zarabiajac nawet 9,9 tys miesiecznie...czas z nimi spedzony i ich problemy zadna kasa mi tego niezrekompensuje...:-)

a co dopiero pracować. No i zanim mi przeszły, to miałam wielki baniak zamiast brzucha. Żyje nam się całkiem godnie, wręcz nie wiem, co będziemy robić z kasą, jak ja zacznę kiedyś pracować hahaha. Osobiście wolę mieć taki dom, jak opisała Sencilla, niż posyłać dziecko na miliard zajęć i widywać je może, jak idzie myć zęby przed spaniem. No i wolałabym, żeby uczyło się wśród "kolorowych" dzieci i nabierało szacunku do każdego, bez względu na rasę czy wyznanie. Pieniądze są dziś, jutro ich nie ma. Mój ojciec ma firmę geodezyjną i świetnie zarabiał, dzisiaj mają z mamą rozdzielność majątkową, żeby w razie czego komornik wszystkiego nie zabrał.