reklama

Holandia

reklama
Helloooo...

Wróciliśmy ze spaceru :tak: słonko się pokazało,więc postanowiliśmy zwiedzić park z drugiej strony nowego lokum...:-D
Ładnie tam i dużo przestrzeni,plac zabaw się też znalazł i kaczki do karmienia...:-)
Jeden tylko mankament - przez cały czas ziewałam...:sorry2:
To chyba ta pogoda...a kawkę zaplanowałam po spacerze!
Komu kawkę...?:-D

Sencilla ode mnie do Belgii to tylko 12 km...
Kiedyś jeździłam do pracy tyle w jedną stroną do pracy na rowerku...:-D
Pewnie,że rozumiem ja tez mam dla ciebie i ciągle w domu...:zawstydzona/y::sorry2::baffled::sorry2:
aOLA a ja myślałam że to było naprawdę...:sorry2:
Na razie...

Witam popołudniowo :)

U nas dopiero teraz sie przepogadza, ale i tak byłam z córą w Omniversum na filmie o słoniach, troche mnie skołowało od tego krecenia się wkoło.:baffled:

Wczoraj byliśmy w Delfinarium, wrażenia super, tylko mogloby być troszke taniej, bo za dużo chodzenia i zwiedzania jak dla mnie tam nie ma. Za to popisy delfinów wspaniałe :-)

Zaraz przyjdą znajomi to sobie kawkę wypije, bo ziewam i zieeewaam ... baj... baj...

aOLa, historyjka fajna :-D

Niunia, córunia jest śliczna i taka słodka :tak::-)

dzien dobry kobitki!
zycze Wam duzo sil i pogody ducha na nowy tydzien :tak:
ja jutro mam szczepienie Marysi, juz sie boje.. Ona juz wiele rzeczy rozumie i nie wiem,jak zareaguje na babke zamierzajaca sie na nia z igla...:szok:
Wczoraj bylismy na plazy w Bergen Aan Zee, co jak co, ale takiego wiatru to w zyciu nie widzialam... Schronilismy sie za parawanem, ale niewiele to dalo... Fale byly przeogromniaste, lby nam pourywalo.. :rofl2:
Biedna Tosia miala piasek wszedzie, nawet w uszach, oczkach, o MArysi to juz nie wspomne.. Teraz na wszystkich dywanach i podlodze wala sie piasek... Nie da sie go odkurzyc... Ratunku!!

Hej!

A ja właśnie wróciłam z pracy...dzis miałam przemeblowanko!:tak:;-)
Z dwóch pokoi zrobilam w jednym sypialnie dla dzieci a w drugim zabawkowy...
Prawie dwie godziny rozkręcałam i skręcalam łóżka dla dzieci...:rofl2::szok:
Ale już koniec... ładnie wyszło! :-D
Padam z nóg, dobrze że mąż ma dziś wolny dzień i obiadek zrobił, bo głodna jestem niesamowicie!:-p:-D
Sencilla te zdjęcia co mi posłałaś super!Boskie aniołki!:tak::-D
Do później...

Witam mamusie :-)

Ja juz w Holandii. Wrocilismy dzis o 6 rano, wiec jestem padnieta :baffled: i choc po wakacjach to w kiepskim humorze :baffled: W Polsce cale dwa tygodnie pogoda dopisywala a Holandia powitala mnie jak co roku deszczem. Poza tym mam egzaminy i nauki od groma :wściekła/y: Wiec jakos optymizmem nie promieniuje, jesli ktoras z Was ma go nadmiar to moze mi troche udostepnic :rofl2:
Poza tym w domku bylo super :tak:. Mlody rozbestwiony przez dziadkow :-D Dzis rano, kiedy probowalam zmruzyc oko sciagal ze mnie koldre, ciagnal za reke i wrzeszczal "uit"- co znaczy, ze chce wyjsc na dwor :-D Niestety nie posiadam takiego ogrodu jak moi rodzice, gdzie szalal przez cale dwa tygodnie a i pogoda do spacerow nie zachecala.

To na tyle ide walnac Red Bulla i siadam do ksiag. Pozniej nadrobie Wasze wypociny :-D

No i witam serdecznie nowe mamusie :tak::-)

Milego poniedzialku :-)

Hejka mamusie,

ja wruciłam w piątek o 7 rano....doszliśmy już do siebie po podróży, małą odstawiliśmy do dziadków a sama z mężem zabrałam się za remonciku część dalszą.
Postaram się przeczytać wieczorami resztę Waszych postów i skrobnąć co nieco.
Sencilla-ja polecam moje 4-kąty na zjazd forumowiczek, stawiam ciasto i kawusie-herbatkę....serdecznie kobicinki Was zapraszam do Grootebroek w północnej holandii :tak:

Buziaczki i do odzewu.
Marita-powodzenia;-)

Hejka!

Witam PaulineAnne i MaRite z powrotem z nami!:-D
Odpoczęłyście na swoich wakacjach?:tak:To teraz powrót do codzienności...:baffled:
Głównie dla MaRity...znowu księgi!;-)
Sencilla powodzenia z małą na szczepieniu, nie bedzie tak źle...
Odwrócisz jej uwagę i... potulisz poźniej i po krzyku!:sorry2::-)
My już uciekamy do kąpieli...
Do jutra dziewuszki...

reklama
Witam już z Holandii
My wróciliśmy dziś o 5rano, Oli wstał o 9:00:baffled:, a o 10:00 był tak zmęczony, że spał do 13:20:tak:
Potrzebuję chętne osoby do rozpakowania walizek:-D:-D:-D... ufff jak ja tego nie lubię:no::no::no:
Nadrobiłam zaległości...
Witam nowe mamusie:tak:
Sencilla zapewne masz program Paint, otwórz zdjęcie za pomocą tego programu, kliknij Obraz następnie Rozciągnij/Pochyl wpisz np 50/50% zapisz i gotowe:tak:
aOLA ale się ubawiłam z Twojego tekstu:-D i oczywiście uwierzyłam, że to Twoja przygoda:-D
Wracając do tematu kto zostaje na stałę w NL, my wracamy! Budujemy domek w PL i dlatego chcemy wrócić do PL.
Sencilla STO LAT STO LAT - spóźnione życzenia imieninowe:tak:
aniahaven działeczka pod lasem to fajna sprawa:tak:. Widziałam Twoje skarby na NK są słodkie:tak::-)
Ma-Rita, PaulinaAnna jak po urlopie?
Już zapomniałam o czym wcześniej pisałyście:baffled: tyle tego było:szok::szok::szok:
Czas się rozpakować i ogarnąć chałupe:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry