reklama

Holandia

nie wiem co sie dzieje.. mi tez dzis leb peka!!
A oto fotka z naszej ostatniej wyprawy nad morze.. A propos lba, to malo mi go tam nie urwalo!! Co zreszta widac.. :-) Ojoj, widze ze nie obrocilam fotki..

reklama
dziekuje w imieniu Antosia za komplemenciki:tak:

pauka mówisz i masz;-)
sorki że z bloga ale juz nie mam siły do fotosika...
23023312730.jpg

23063912730.jpg

co do wstawiania zdjecia to ja robie na fotosiku tak:

1 zaloguj sie na fotosiku
2 dodaj zdjecie z dysku
3 otworz kody
4 skopiuj i wklej w odpowiedzi posta kod: PEŁEN ROZMIAR NA FORUM
5 odgornie na tym forum ci zeskalują twoje zdjecie jesli bedzie za duze aby nie rozcigało strony lub aby za długo sie nie ładowała stronka
czasami tez z lenistwa wklejam fotki z bloga bo nie chce mi sie drugi raz ładować na fotosik...

Twiggless, ja mieszkam w Delfzijl... prowincja Groningen... :tak:
fotki ze spotkania sa super... Antos i Marysia to urocze dzieciaczki... :tak:
AniaHaven, jak Ci idzie remont mieszkanka? duzo jeszcze zostalo?
Sencilla, jak wypadla rozmowa z opiekunka... jak TY ja wlasciwie znalazlas? i ile zdecydowala sie wziac za godzine?
Ma-Rita, trzymam kciuki za pozytywne wyniki z egzaminu... ;-)

milej nocki mamuski... ;-)

Załączniki

• 007.jpg
    007.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 36
Dzień doberek wszystkim!

U nas jak zwykle pada od rana a nawet burza sie właśnie przetacza...:wściekła/y::sorry2:
Dzieciaki jeszcze śpią - zaserwowałam im tylko po butli mleka i spokój jeszcze na godzinkę mam nadzieję!:-D
U mnie remont na razie zakończony,bo nie da się przy mojej dwójce remontować wszędzie!;-)Mały z miną męczennika ciągle woła "tato"i mróga oczkami żeby go do niego wpuścić....
W przyszłym tygodniu kuchnia ale to godzinka pracy i powoli dalej.;-)
MaRita daj znać jak już dostaniesz wyniki egzaminów i ja też trzeymam kciuki!
Aneta wiem o czym mówisz z tą tabletką też się tak kiedyś załatwiłam!
A propos tabletek to ja też w ten sam dzień zapomnialam wziąźć...zbieg okoliczności!:nerd::-D
Olgunia nie ma sprawy,trzymaj się cieplutko i myśl pozytywnie.Wszystko się pouikłada bo..... musi !!!:tak:
Ale ja dziś pisze - wybaczcie te błedy!:zawstydzona/y::laugh2:
Pa

magdalena widze znajomą twarz Manuela:-) dziś miałam pobudkę o 7 ej ciekawa jestem o której teraz padnie;-)
każda od każdej pewnie daleko mieszka ?
właśnie Sebastian bierze ogon kota do buzi muszę cały czas tego kotka zrzucać z maty bo on wcale się go nie boi :rofl2: Sebcio robi mu różne rzeczy a on wcale nie ucieka a boje się żeby nie zadrapał małego.
pozdrawiam

Rany, ale Wy macie tempo :-) pranie, obiad, zakupy....
Ja ledwo zdołałam śnidanie zjesć,a od 7 na nogach jesteśmy :baffled: Teraz spijam kawke i mam nadzieje ze mój terrorysta pojdzie spac.

reklama
bry dzionek

do kawki się chetnie przyłacze

u nas piekne słonko swieci i mam nadzieje ze zostanie tak na cały dzień...
u mnie jedynie pranie sie wyprało i wywiesiłam z resztą jestem daleko w polu... za jakąs godzinke musimy się ruszyc na cotygodniowe zakupy zarciowe a po Antosia drzemce jedziemy do tesciowej nr2 na przyjecie urodzinowe...

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ZYCZE

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry