reklama

Holandia

Cześć dziewczyny!
Za oknem pogoda iście sierpniowa!Brrr...:wściekła/y:
I jeszcze od trzech dni pompują jakieś kamienie z dachu sąsiadów - łeb mi po prostu pęka!:crazy: ale to nie tylko wina kamieni.
Powinna istnieć możliwość wysyłania mężów na bezludną wyspę i to najlepiej z dziećmi...:angry::wściekła/y::laugh2:
No i wogóle od rana mam zarabisty humor...lepiej nie podchodzić!:-D
Witam Olgunie - fajnie,że do nas wpadłaś i zasilisz nasze szeregi!
Sencilla i jak to spotkanko zdradźcie jakieś wrażenia!:-)
Pędzę do pracy...
Paaaaaa..

reklama
dzien doberek

spotkanko bardzo udane, Sencilla okazała sie bardzo miłą osóbką, wesołą optymistką świetnie dającą sobie radę z dwoma brzdącami... a dziewczynki po prostu SUPER, maleństwo cudowne jak wzięłam ją na rece az mi sie zachciało znow miec takiego bobasa a strasza Marysia bawiła się z Antosiem i nawet odbywało sie to bez walki o zabawki... mam nadzieję ze kolejne forumowe spotkanko odbedzie sie w wiekszym gronie...

Sencilla gdzie się podziewasz?
Olgunia witaj ;-)
aniahaven pomysł z wysyłaniem m. na bezludną wyspe calkiem ciekawy;-)
w sprawie smoczków tez nie pomogę bo u nas czas ssania juz dawno minął...

Witam mamusie :-)

No to mozna powiedziec, ze skonczylo sie lato, o ile takowe tutaj mialo miejsce :dry:

Ja wreszcie mam wakacje :rofl2::rofl2: Wprawdzie 1 wrzesnia zaczyna sie szkola, ale jeszcze caly nastepny tydzien moge sie pobyczyc :tak:

Olgunia- witamy serdecznie :-) Tez pamietam Cie z mojego profilu na NK :tak:

Aneta- chyba takiego smoczka z Fisher Price to tutaj nie dostaniesz :no: Chyba jedynym wyjsciem jest zamowienie go przez Allegro.

A moje mlode dzis pospalo do 9:20 :rofl2:

Milego dnia :-)

hey dziewczynki,

Olgunia, fajnie Cie znowu widziec... ;-) swietnie, ze do nas dolaczylas...
Twiggless i Sencilla, super, ze Wasze spotkano bylo tak udane... mam nadzieje, ze nastepnym razem uda mi sie rowniez jakos dolaczyc... :tak:
Ma-Rita, jak tam Twoje egzaminy? jak sie nie myle, to chyba ostatnio jakies mialas... :confused:
Aneta, ja rowniez w sprawie smoczka nie pomoge... :sorry2: Manuel uzywal go tylko do 2 miesiaca zycia... :tak:
a my jutro wybieramy sie do ZOO w Emmen... bylismy tam 2 lata temu, jeszcze sami, jest naprawde swietnie, warto sie tam wybrac... :tak: polecam... no a teraz pora wybrac sie tam z nasza pociecha... :-) Manuel za zwierzatkami wrecz przepada... mam tylko nadzieje, ze pogoda nam dopisze...

milego dnia dzieweczki... ;-)

Załączniki

• 038.jpg
    038.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 41
  • 035.jpg
    035.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 43
magdalena12 a w jakiej ty miescowosci mieszkasz, bo z ciekawosci sprawdziłam gdzie jest to Emmen (nie orientuje sie na pamiec jeszcze w topografii Holandii) i jak dla mnie troche za daleko bo prawie 200km...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry