reklama

Holandia

Magdalena egzaminy jakos poszly :tak:, hmmm trudno powiedziec, bo wyniki dopiero za jakies 4 tygodnie.

Niunia ja czesto bywam w Amsterdamie, wiec moze kiedys umowimy sie na jakis spacerek w Vondelparku :-)

reklama
Witajcie kobitki! Nie odzywalam sie, bo spraw na glowie mam sporo... Ale juz nadrabiam zaleglosci :tak:
Twiggless, jeszcze raz dziekuje Tobie i Antosiowi za wczorajsze odwiedziny, naprawde bylo mnie, Marysi i Tosi bardzo bardzo milo! A jak dzis Marys zobaczyla zdjecie Antka na forum, powiedziala : "NI MA...." :-D
Juz za nim teskni !! :tak: Haha, moj kochany przyszly ziec!!
Szkoda ze nie bylo nas wiecej, ale mam nadzieje, ze to kiedys nadrobimy! Wrota domostwa mego szeroko otwarte :rofl2:
W sprawie smoczkow ja tez niewiele pomoge.. MArysia odrzucila sama dawno temu, a ANtosi jak na razie jest obcy ten przedmiot...:no:
Aniu, czyzby znowu maz przyjdzie z mieczykami? ;-) Musimy napisac do organizacji charytatywnej Billa Gates'a, aby zakupil jakas wyspe na Pacyfiku, celem polepszania relacji wewnatrzmalzenskich, a my ja zaludnimy naszymi mezczyznami ;-) Przynajmniej na jakis czas... Co Wy na to? :confused:
Ma-Rita, trzymam kciuki za wyniki!! Ile Ci jeszcze studiow zostalo?
BUziaki na dobre popoludnie dla Wszystkich!

Witam Was
Olgunio miło Cię "poznać":tak:
Ma-Rita odtruwaj organizm po read bullach:laugh2::-D, bo 1 września już tuż tuż:tak:
Sencilla i Twiggless fajnie, ze spotkanko się udało:tak:
W nocy się rozchorowałam, na wymioty mi się zbierało, mąż przyleciał na ratunek z kroplami żołądkowymi i gorzką herbatką:sorry2:. Jakby tego było mało Oli wojował już trzecią noc za swoim "didem" i się nie wyspałam:crazy:. Z bezsilności mama dała mu starego "dida". Po trzech dniach byłam przekonana, że zdążył już zapomnieć o smoczku, a on jak go dostał to trzymał go 2 rączkami, aby nikt mu nie zakosił. Teraz zasnął płacząc już od 7 rano:no:. Mąż dziś w pracy do 17stej, jutro wyjątkowo także, więc w niedzielę wybieram się na poszukiwania owego "dida" jeśli nie znajdziemy trzeba będzie zamówić na allegro:tak:
Wy to kobity macie szczęście, dzieciaki same wyrzucały smoczek, a mój Oli trzy dni wojował i coś czuję, że będzie ciężko go oduczyć:no:. Nikusia oduczyłam bardzo późno miał 2 latka, przeciełam smoczek, nasypałam kawy i powiedziałam, że robale go zjadły i tylko jeden wieczór płakał za smoczkiem.
Tak mnie dziś naszło, że upichciłam murzynka i zapraszam na cappucino, kto pije ze mną?

Magdalena egzaminy jakos poszly :tak:, hmmm trudno powiedziec, bo wyniki dopiero za jakies 4 tygodnie.

Niunia ja czesto bywam w Amsterdamie, wiec moze kiedys umowimy sie na jakis spacerek w Vondelparku :-)

właśnie sprawdzałam gdzie jest Vondelpark:-) narazie mieszkam niedaleko, tuz przy Erasmuspark:-) tylko do końca miesiąca jak już wspominałam musimy sie przeprowadzić, tylko taka gapa ze mnie że nie pamiętam nawet na jaką ulice:baffled:

teraz mam troche czasu dla siebie bo mama wzięła Wiki na spacerek:-)

Witam wieczorowo...
Sencilla zdjęcie super...kochani są i jacy zadowoleni!:-D
Anetko lepiej ci już?:zawstydzona/y:a co ci tak zaszkodziło...?
Nie mam weny dziś do stukania w klawiature...ale na pocieszenie powiem was,że podobno:-) ma być piękna i ciepła jesień w tym roku...
No zobaczymy...
Dobranoc dziewczyny...

witam wieczorkiem!!!!
dziewczyny fajnie że spotkanie się udało:-) a ja dziś byłam na zakupach nałaziłam sie :szok: Sebastian śpi ja ide coś chapnę z lodówki i idę spać bo coś mnie głowa boli:baffled:

twiggless i sencilla dzieciaki słodkie , no i juz się kroi parka;-)
ja też życzę dobrej nocki

aniahaven tabletka anty:baffled:, zapomniałam wziąć wieczorem i wziełam rano, a powinnam ją pominąć i chyba się podtrułam nieświadomie:wściekła/y:. Rano mi jeszcze nic nie było tylko mnie brzuch bolał, ale jak wziełam tabletkę o 22:00 kolejną to o 2:00 w nocy myślałam, że nie wyrobię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nudności, ból głowy nie do opisania, a żołądek to chciało mi rozsadzić:szok::szok::szok:. Wiedziałam, że powinnam pominąć tą tabletkę, ale jak się zbudziłam i przypomniało mi się, że zaponiałam wziąć wieczorem to tak jakoś odruchowo...
Sencilla córcia to wykapana mamusia:tak:
Twiggless szkoda, że nie mam córci, bo Twój synuś to taki przystojniak...:-D:laugh2:
Miłej nocy:tak:
Dobranoc

reklama
Witajcie kochane!:-)
Ostatnio nie miałaam jakoś weny do pisania, więc dlatego się nie odzywałam....
Witam również nową koleżankę - Olgunię!:-)

Sencilla i Twigless śliczne są te wasze skarby...! :tak::tak::tak:Dajcie więcej fotek szkrabów!
A tak a propo to jak dodać zdjęcia tak jak wy je dodałyście? Może któraś udzieli wskazówek, bo chce się też pochwalić moimi córeczkami....

Dzisiaj straszne mnie boli głowa :-(, czyżby zmiana pogody sie szykowała, bo dotychczas w Polsce ciepło i słonecznie...

Anihaven dzięki za odpowiedź, jak coś jeszcze będzie mnie dręczyć to napiszę...;-)
Małżonek przyjeżdża za tydzień na pierwszy zjazd, więc dowiem sie wszystkiego, jak tam jest w NL i ustalimy kiedy mniej więcej tam przyjadę z dziećmi. Jeszcze tylko będziemy musieli zrobić chrzciny Mai i możemy juz spokojnie emigrować:-):-)
Pazdrawiam serdecznie i życzę miłej i spokojnej nocki!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry