Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Haha, moj kochany przyszly ziec!!

, bo 1 września już tuż tuż

. Jakby tego było mało Oli wojował już trzecią noc za swoim "didem" i się nie wyspałam
. Z bezsilności mama dała mu starego "dida". Po trzech dniach byłam przekonana, że zdążył już zapomnieć o smoczku, a on jak go dostał to trzymał go 2 rączkami, aby nikt mu nie zakosił. Teraz zasnął płacząc już od 7 rano
. Mąż dziś w pracy do 17stej, jutro wyjątkowo także, więc w niedzielę wybieram się na poszukiwania owego "dida" jeśli nie znajdziemy trzeba będzie zamówić na allegro
. Nikusia oduczyłam bardzo późno miał 2 latka, przeciełam smoczek, nasypałam kawy i powiedziałam, że robale go zjadły i tylko jeden wieczór płakał za smoczkiem.Magdalena egzaminy jakos poszly, hmmm trudno powiedziec, bo wyniki dopiero za jakies 4 tygodnie.
Niunia ja czesto bywam w Amsterdamie, wiec moze kiedys umowimy sie na jakis spacerek w Vondelparku :-)

a co ci tak zaszkodziło...?
Sebastian śpi ja ide coś chapnę z lodówki i idę spać bo coś mnie głowa boli
, zapomniałam wziąć wieczorem i wziełam rano, a powinnam ją pominąć i chyba się podtrułam nieświadomie
. Rano mi jeszcze nic nie było tylko mnie brzuch bolał, ale jak wziełam tabletkę o 22:00 kolejną to o 2:00 w nocy myślałam, że nie wyrobię

. Nudności, ból głowy nie do opisania, a żołądek to chciało mi rozsadzić

. Wiedziałam, że powinnam pominąć tą tabletkę, ale jak się zbudziłam i przypomniało mi się, że zaponiałam wziąć wieczorem to tak jakoś odruchowo... 

Dajcie więcej fotek szkrabów!