reklama

Holandia

Witanko :)

Paulina, nie kuś mnie tym drożdżowcem :angry: Ostatnio sporo sobie pofolgowałam a sie dietuję ( tzn. staram sie :-D ). Wczoraj pożarłam tylko kilka sztuk ptasiego mleczka, no ale rocznicowaliśmy wczoraj to miałam powód nie?

Miłego dnia for all :-)

reklama
dobry dzień
icon_wink.gif

moje dziecie chyba wraca do normy z przed wakacji - dziś pospaliśmy do 9 z minutami
icon_smile.gif
pranie sie wyprało i juz powiesiłam teraz mysle nad jakims obiadem... macie jakies pomysły byle szybko sie robiło i było smaczne...
siedziałam w PL teskniłam za holenderską pogodą ale po 3 dniach mam jej dość - ciągle pada a jak wyjdzie słonce to sie zastanawiam czy zdąze dość do supermarketu (mam 10 minut)
icon_confused.gif
ech tak źle tak niedobrze....

Sencilla postaram sie być ok 10:30 w zaleznosci o ktorej Antek mi wstanie bo jesli obudzi sie tak jak dzis po 9tej to sie nie wyrobie na 10:30...ale wiesz jakbyś mogła mi na PW podac swoj numer 06 to w razie co bede dzwonic z drogi...

dzieki Sencilla;-) odezwe sie jak trzasne drzwiami od auta a potem pewnie jak bede szukac Twojego domku....

A u nas znow dzionek bez drzemki w dzień... ale wytrzymała ta moja bestyjka!
Cały dzień w ruchu, odkąd zaczął chodzić 3 minut nie usiedzi w jednym miejscu...

Ostatnia edycja:
Witam
Co dziś tutaj tak cicho???
Mam pytanie do Was kobitki, gdzie kupić smoczek Fisher Price? Oli tak się do nich przyzwyczaił, że nie chce innego
088.gif
. Prubowałam go oduczyć całkowicie od smoczka, ale od wczoraj nic nie robi tylko płacze, całą noc mi płakał
088.gif

Tak wygląda ten smoczek Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro

twiggless super fotki:tak::tak::tak:, jak tam Wasze spotkanko?
beauty zrobiłaś mi ochote na ptasie mleczko:-p, chyba się wybiorę zaraz do C100 bo mam najbliżej:laugh2::-D
Co robicie dziś na obiadek? Ja nie mam pomysłu, a to już pora obiadowa:baffled:. Właśnie wróciłam z apteki i masakra... pierwszy raz kupowałam coś na receptę i były tam 4 panie, które obsługiwały mnie (nikogo więcej nie było) zaledwie 20min. Myślałam, że mnie szlak trafi:wściekła/y::angry:. Najpierw wykonały z 10telefonów, później, sobie pogadały, następnie czegoś szukał etc wrrrrr cholery można dostać:crazy:

Sie ma babeczki...
Ja tylko się melduję,że żyje...:-D
Salon prawie skończony tylko muszę zasłony wyprasować... i kupić firankę!
Z tą drugą to mam trochę problemów, bo nie mogę znaleść.
Potrzebuję coś jak w Polsce po parapecik i żeby była taka.....no wiecie o co mi chodzi...:sorry2::-)Nie wiecie gdzie dostanę...
Sencilla za późno się dowiedziałam o tym spotkanku - jak tam wypadło?:rofl2:
Poza tym miałam spotkanie;-)w gemente w sprawie meldunku...Juuupi!
I się w końcu zameldowaliśmy!:-D
Teraz firma i papiery dla dzieci,przedszkole itp wszystko stoi otworem przed nami!:-pSencilla super,że znalazłaś opiekunkę i wszystko ci się układa...
Anetko ja na pewno ci nie pomogę ze smoczkiem - mój mały sam wyrzucił jak miał 7 miesięcy i u nas w domu smoczków brak!:tak:
Dziś wybraliśmy się na spacerek do lasu.
Na obiad był więc sos z kurek i prawdziwków.
Do tego pulpeciki :-D:tak:
Uciekam babeczki...
Do później...

cześć dziewczyny!!!
ja jestem tu nowa ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie ?
Mieszkam w NL w miejscowości Hoogmade niedaleko Alphen a/d rijn.
Mam synka Sebastianka ma juz prawie 7 miesięcy.
pozdrawiam:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry