reklama

Holandia

reklama
Aneta dzis znow cudowalam przy jedzeniu... ty walczysz juz 4 lata a ja po prostu wczesniej tego nei znalam bo Antek jadl chetnie wszystko co podalam... a teraz zaciska zeby i nic nie wcisne...

Sencilla WSZYTSKIEGO NAJ Z OKAZJI ROCZNICY zdjecia cudowne...

Aniahaven rzeczywiscie kraksa, nie wiem czy ja bym dala raze sie utrzymac w pionie z moim wiercipięta na tylnym krzesłku... dlatego zawsze i nie ma zmiłuj sie zanim ruszymy Antek ma kask na glowie... co niektorzy smieją sie ze mnie i mówią ze przesadzam i jestem przewrazliwiona ale nie chce sobie nawet wyobrażac co moglo by sie stac z taką malutką głowką na betonie...

zliczylismy spacerek i kawke u kumpeli z dzieciakami, mlody kimnął tez godzinke... teraz musze zjesc jakies sniadanio-obiad bo przy nastepnym spacerku sie obale...

hejka:-)
u mnie cos sie stalo z internetem:crazy: teraz bylam z wiki na spacerku, zasnela w wozku wiec ja siedze przed kamienica i korzystam z czyjegos internetu.. hi hi..

ja cale szczescie uzywam kremu do odparzania bardzo rzadko (nivea) bo pierwszy raz posmarowalam sudokremem i jeszcze gorzej malaj wyszlo:baffled:

schody:crazy: nienawidze ich tu... nie mam jak sama wnosic wozka wiec zawsze(tak jak i teraz) czekam az mama z pracy przyjdzie i mi pozmoze wniesc:-D

a wlasnie jak dlugo sie podaje witamine d3? w polsce potrzebna jest recepta:baffled:

sencilla- zdjęcia super:tak: i wielkie gratulacje z okazji rocznicy:-)

My zaliczyliśmy właśnie zwierzaczki - fajnie było i tak cieplutko...:-D
Obiad dziś mam z głowy, bo mąż wieczorem przygotował bigos na dzis...więc tylko odgrzać jak przyjedzie!:-)
Jutro mnie czeka prawdziwa przeprawa z czasem...aż się boje myśleć.:szok:
Muszę załatwić SVB z tymi papierami, Belasting....z numerem Kariny, foto Ernesta do paszportu i dentyste na 15.00 małej.SZALEŃSTWO!
A między to wszystko upchnąć jeszcze sen Erniego...
Na razie babeczki...

niunia wcale recepta nie jest potrzebna,ja chodze i mowie ze chce wigantol i to wszystko. raczej recepta nie jest potrzebna. sencilla nasze wielkie gratulacje:tak:
wygladaliscie wspaniale i tacy szczesliwi,wiec zycze wam tego zebyscie zawsze tak sie kochali jak tego dnia.

witajcie!!!

cos nie mam kiedy napisac od trzech tyg. w PL i jeszcze moze nastepne przez nastepne trzy ale coz tysiace spraw do zalatwienia zeby wreszcie moc spokojnie siedziec w NL ciagle jezdze tam i z powrotem teraz chce wszystko zalatwic do konca.

MIKOLAJ CHODZI -nawet niewiecie jak sie ciesze zrobil postepy w trzy dni wstal puscil sie i poszedl nawet niewiem kiedy a ja zamarlam ze sie przewroci a on poszedl do nastepnego fotela.
za dwa tyg mamy ROCZEK!!:wściekła/y::tak:

AGNES jak tam w NL teraz ja jestem bez internetu bo mieszkamy tam gdzie nie mozna zalozyc ale mam nadzieje ze to sie zmieni niedlugo jak wroce to sie umowimy na pogaduchy.:rofl2:

Pozdrowienia dla wszystkich mam i maluszkow.:szok::zawstydzona/y::happy:

Sencilla zdjęcia super:tak::tak::tak::tak:
Ja również życzę wszystkiego naj... dużo MIŁOŚCI:tak::tak::tak::tak:
Aniu jak Ty taka chudzina utrzymałaś równowagę to sama nie wiem:-D:-D. Dobrze, że Wam się nic nie stało:tak:
twiggless napewno jak Antoś poczuje się lepiej to i apetyt mu wróci:tak: Zdrówka życzę:tak:. U nas na katar pomógł zdecydowanie Otrivin:tak:
mama mikołaja gratujacje dla synka z okazji pierwszych kroczków:tak::-).
Oli nauczył się robić "kosi łapki":tak:. Nie chce siedzieć tylko non stop wstaje, a dupka mu się chwieje, że ho ho:-D:-D:-D

Witam wieczorowa porą!
My już po kolacji, bo wróciliśmy troszkę wcześniej ze spacerku, a raczej drogi powrotnej z przeszkola:):-D

Sencilla wielkie gratulacje z okazji rocznicy ślubu i zarazem dużo szczęścia i radości na dalsze Wasze życie!:-):-):-)

Siedzę jak na szpilkach, bo męzuś jeszcze w drodze...:baffled::-(

Dziewczyny znowu zaczęłam regularnie miesiączkować, pomimo tego, że karmię piersią...!!!! Drugi raz, bo pierwsza to już po 7 tygodniach od porodu...:-(A jak u was z tymi sprawami było???? Też tak szybko wam wróciła?

A to najbardziej aktualne:

reklama
sencilla wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!!!! fotki śliczne:tak::-)
pauka ja po porodzie miałam tylko raz okres przez 4 dni i tak plamiłam około 6 miesiecy po porodzie. też karmię piersią. nie stresuj się mąż dojedzie szybciutko:-) szerokiej drogi mu życzę:tak:
mama mikołaja gratki z okazji chodzenia Mikołaja!!!:-):-):-)

a ja byłam dziś w biurze podróży i 19-22 jadę odpocząć, dzięki twigglees :-) kochana jesteś :-):tak:duże buziaki dla ciebie.zostawiłam Sebastian az dziadkiem i mały usnął i spał 1,5 godziny wstał o 17-30 teraz buszuje po łóżku i ciekawa jestem kiedy padnie:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry