pauka_22
mama Oliwki i Majeczki:)
Aniu to ty silna kobitka jesteś...super, że udało ci się wyjść cało z tej kraksy...:-):-)Podziwiam...

Olgunia i Twigless dużo zdrówka dla waszych dzieciaczków!!!
Ja też używam Sudocream na pupę, ale jak naraie to sporadycznie, bo Majka nie ma zadnych problemów...:-) A jeśli chodzi o wit.D to daję Mai Vigntol, ale tylko 1 kropelkę, bo jak świeci słoneczko to org. powinien umieć ją syntetyzować....tak mi powiedziała lekarka...A 5 kropli, jak pisałyśnie to dużo za dużo
i można przedawkować...
kurcze dlaczego te moje posty się tak rozciągają??????
Moje myszki kiszki już śpią...:-)a ja za chwilkę ogarnę i zasiadam przed TV bo będzie za niedługo "You Can Dance"!....

Mężuś dopiero w okolicach Hannoweru....:-
baffled:

Olgunia i Twigless dużo zdrówka dla waszych dzieciaczków!!!
Ja też używam Sudocream na pupę, ale jak naraie to sporadycznie, bo Majka nie ma zadnych problemów...:-) A jeśli chodzi o wit.D to daję Mai Vigntol, ale tylko 1 kropelkę, bo jak świeci słoneczko to org. powinien umieć ją syntetyzować....tak mi powiedziała lekarka...A 5 kropli, jak pisałyśnie to dużo za dużo
i można przedawkować...kurcze dlaczego te moje posty się tak rozciągają??????

Moje myszki kiszki już śpią...:-)a ja za chwilkę ogarnę i zasiadam przed TV bo będzie za niedługo "You Can Dance"!....

Mężuś dopiero w okolicach Hannoweru....:-

,bo jest lato i duzo jesteśmy na słońcu i dostaje tez ją w innych preparatach...
a i do kiedy dziecku sie ją podaje.
Dobrze, ze chociaz pogoda sie poprawila. Nie cierpie wstawac tak wczesnie, kiedy na dworze leje i wieje