• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry!

Ann, mam nadzieję że test nie kłamał i jest tak jak chciałaś :-) Serdecznie gratuluję :happy: i trzymam kciuki oby test się nie rozmyślił :-D

Śniadanko zjedzone, lubego odprawiłam do pracy, idę znowu do łóżka, może uda mi się jeszcze kimnąć (zbudziałam się o 5:32)

Hej!

Ann no no..ty to człowieka potrafisz zaskoczyć z rana!Cieszę sie razem z tobą!
Mój to przy każdej ciaży wiedział wcześnij niż ja...intuicja?:-D:szok::tak:
Agasta ale ci dobrze...ja też jak Ann pędzę do pracy!
Aaaa....przesyłam na wasze ręce pozdrowienia od Sencilli która w końcu po męczącej podróży dotarła do Czech...:tak:
Serwuję jeszcze kawkę dla wszystkich i do późnej!

Witam poniedziałkowo:tak:
Ann gratuluję:-). Ja również maiłam taką samą sytuację, że ta druga kreska była mało widoczna, a to dlatego, że to była bardzo, bardzo wczesna ciąża:tak::tak::tak:
tzn nie wiem czy to dobrze napisałam, bo jeśli jesteś w ciąży to napewno jest to wczesna ciąża, ale chodzi mi o to, że np w 6 tyg ciąży test wyjdzie bardzo wyraźny, a np w 4tyg już mniej wyraźny:-D Ale namieszała, co nie:-D

Ja w nieco gorszym nastroju, bo wczoraj dzwoniliśmy do męża rodziców na skype i szwagierka tak mnie wkurzyła pewną sytuacją, że aż mi się z nimi gadać odechciałoi nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam do dziś. Przeczekam święta, bo nie chcę się kłócić, ale po świętach temat poruszę i ładnie, grzecznie przedstawie im swoje zdanie na ten temat:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Znając siebie to nie wytrzymam i wybuchne w ten sam dzień co tam zajadę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry