reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

A jednak udało mi się kimnąć :-)
Co prawda tylko godzinkę, ale zawsze coś. A przy moich niedoborach snu, to godzinka dla organizmu pewnie jak pół przespanej nocy dla mnie :-D
Teraz wcinam sobie płatki z mlekiem, bo uświadaomiłam sobie, że ja prawie wogóle nabiału nie spożywam :szok: a to bardzo niedobrze :no:

Aneta, nie denerwuj się, nie psuj sobie świątecznego nastroju.
Mój zły humor na szczęście mnie już opuścił...

reklama
Witajcie po moim długim zniknięciu....:-D
Ale się "rozgadałyście" przez te 3 dni....Kurczę myślałam, że nie dojdę do końca....;-);-):-)
Melduję że u mnie wszystko ok, tylko mężuś mi zabrał modem i nie miałam jak z wami pisać....:-(;-)
A to wszystko przez to, ze dzisiaj zdaję testy, czyli mam egz. wewnętrzny z prawka i wg niego miałam się uczyć, a nie zajmować pierdołami.....:tak:;-):-):-):-)Trzymajcie kciuki!!!Jak zdam teraz przed świętami to już zaraz po Nowym Roku jeżdżę!!!!!
A poza tym to jakiś zalatany ten czas miałam, bo to zakupy, jasełka w przedszkolu itp....Więc musiałam odszykować Oli w strój aniołka..... i powiem wam szczerze, że sama byłm w szoku jak z tzw."gów.. bat ukręciłam";-) bo w sumie zniczgo wyszło wielkie coś....i Oli wyglądała jak prawdziwy Anioł! zdjęcia później....:-):-):-):tak:

Ann Moje gratulacje!!!!Wczoraj nic nie wspominałaś.....Cieszę się bardzo, że ci się pokazały te 2 kreseczki....Trzymamkciuki, zeby wiadomość się potwierdziła!:-D:-D:-D

Aniu i Beauty szczerze współczuję takich niespodzianek na święta....;-):-)

Witam Gosię1977!!!Super, że do nas dołączyłaś! Tylkonie uciekaj....:tak:

Agasta obecałaś się już byczyć....Trzymam cię za słowo!!!!!;-)

A Magdalena i Ma-Rita gdzie znowu???

Dobra spadam do kuchni, bo robota czeka....Dzisiaj robię gołąbki postne i piekę 2 placki....Pewnie mnie nocka zastanie...:-):tak:Ale do później!

Ann jeśli chodzi o picie zielonej herbaty w ciązy to zdania są podzielone. Wpisz sobie w google "zielona herbata a ciąża" i dowiesz się więcej. Ja osobiście uważam, że należy uważać tak na wszelki wypadek i jeśli już pić zieloną herbatę to z rozsądkiem:tak:.

Ostatnia edycja:
Pauka zdjęcia super, a twój aniołek jak prawdziwy. Maja też świetnie się prezentowała nie ma co. Mamusi oczywiście też niczego nie brakowało :-)
Ja już po kontroli, na szczęście dzidzia się nie przekręciła i leży tak jak powinna :-) Położna miała tak zimne ręcę, że jak dotknęła mojego brzucha to dzidzia się na nią tyłkiem wypieła ha ha. Jeszcze sie nie urodziło a juz się buntuje :-) To na pewno po tatusiu, bo mama jest bardzo grzeczna :-D

Idę... tak właściwie to nie wiem co idę robić :-D Może uzupełnię pamiętnik ciąży albo wezmę się za album dziecka :tak:
Jutro czeka mnie wycieczka z teściową do Zwolle, więc muszę dziś wypocząć by jutro mieć siłe na łażenie po sklepach :-)

Witajcie dziewuszki!!!!
Ann moje gratulacje mam nadzieję ze test się nie pomylił:-):-)
Pauka fotki śliczne aniołek jak prawdziwy:-):-):-)

tak myślalam że tutaj nie kupię jemioły a szkoda:crazy:
ser na sernik kupiłam w polskim sklepie i jutro robię sernik moje ulubione ciasto
teraz biorę się za obiad a potem jeszcze na zakupy ale jakaś jestem dzis przybita nic mi się nie chce robić:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
narka..... do potem

Pauka Ty to masz talent:tak: Aniołek super:tak::tak::tak:
agasta jak się nudzisz to spakuj mi walizki:-D:-D:-D Ja już pranko suszę, kolejne prawie się wyprało, po obiadku już jesteśmy, więc pozostało mi się spakować, a jutro ogarnąć mieszkanie i wsio przed wyjazdem.
Aha jeszcze muszę jedzonko na drogę zrobić, piersi wyjęte, więc zrobie nasze ulubione medaliony, dzieciaki po drodze wciągną z apetytem:-D
A gdzie się podziewa reszta:confused:

A ja własnie wróciłam z pracy i byłam też na zakupach po resztę prezentów i padam na twarz...:-:)szok::-D
Kawkę ktoś zrobi....
Jak sobie pomyśle że jeszcze dziś mnie tyle czeka to :szok::-):szok::szok::baffled:.........

reklama
Do góry