reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam kobitki:-)
WESOLYCH SWIAT PELNYCH RADOSCI I MILOSCI I ABY MALY JEZUSEK ZAWSZE GOSCIL W WASZYCH SERCACH
NIestety nie mam czasu czytac,moze nadrobie jak wrocimy.Podroz minela dobrze <Michas byl grzeczny ,prawie cala droge spal:tak::tak:.U nas jest bialusienko i dalej sniezek sypie.W sobote malutki stanie sie dzieckiem Bozym.Wiec troszke roboty mamy.Lece swietowac z rodzinka.Pozdrawiam was goraco i sciskam mocno pa

reklama
Hej hej!

Beauty jak się czujesz?Czy juz koniec z tą ospą u ciebie?
Karola jak ja zazdroszczę ci tego śniegu...my w tym roku planowaliśmy tydzień na nartach-śnieg dopisał ale nas nie ma!:zawstydzona/y:;-):-DNo cóz w następnym roku może się uda!:tak:
Agasta toczysz sie jeczsze?:rofl2: i ja się masz?
Agnes co do jemioły to mi sie przypomniało przed wigilią ze w tamtym roku tez przeciez miałam na tarym mieszkaniu...i szukałam aż znalazłam!:-D

Moi jeszcze śpią:szok:ale pewnie wkrótce głód ich ściągnie na dół...Pogoda cudna,szkoda że nie mozemy iść na spacer przez tą ospe..:baffled:
Miłego dnia dziewczynki...

Witam wszystkich!!!! Swieta, swieta i juz prawie po swietach:-) Ja wlasnie siedze sama w domciu po sniadaniu, dzisiaj mam dzien leniuchowania na kanapie. Moze pozniej wybore sie na spaer dtlenic malego bo piekna pogoda:happy:
Moja wigilia rowniez byla cudowna i na pewno bede dlugo pamietac , moze i dlatego ze na obczyznie i 1 raz sama wszystko organizowalam. Mojej polowce b. sie podobalo, nasze zwyczaje, tradycja,polskie potrawy. Pierwszy dzien swiat on juz zawladna kuchnia i przygotowal pysznego indyka faszerowanego mniam mniam:tak: Obiadlam sie strasznie az wspolczuje malemu bo musial miec bardzo malo miejsca w brzuchu:-D;-)
Wszystkim zycze milego popoludnia w ten ostatni swiateczny dzien

Dzień doberek :-)

U nas dzisiaj też dzień leniuchowania :rofl2: wylegiwalismy sie w łóżkach do 11:szok:. Ale jeak jest sie przymusowo uziemionym w domu to byczymy sie na maxa :rofl2:
Wczoraj byli znajomi i tak w miłej atmosferze minęło popołudnie :tak:

Aniu u nas ospa to chyba jeszcze z tydzień przytrzyma, dosć mocno nas wysypało ( w porównaniu do Julki) i dopiero jestesmy na etapie strupków i gojenia sie powolnego, na szczescie najgorszy okres swedzenia minal .

Miłego dalszego świetowania kochane , do później :-)

Hej hej....

Leniuchowanie to nam niedługo w krew wejdzie jak tak dalej pójdzie!:-D
My też uziemieni ale myśle że jutro Karcia może już pójść na spacerek z tatą...:tak:
Erni jeszcze posiedzi z tydzień biedulek....:-(
Gosia i jak po spacerze?Ja też miałam ochote na rodzinny spacerek ale na tym się skonczyło...:baffled:
Oj trzeba sie chyba zacząć zbierać do kupy bo całymi dniami nic tylko pyszności,zabawa,leniuchowanie i tv!:-D
Spadam na kanape z kawką,,pa.

Święta, Święta ....i po świętach!!!

Obżarłam sie za wszystkie czasy.:tak::tak::-)..A od jutra dieta oczyszczająca....nic tylko woda!!!!:tak:;-)

A śniegu jak ne było tak nie ma ....:wściekła/y::-:)-:)-(

A ja dziś posiedziałam na SKYPIE dwie godzinki z mamcią i jakoś mi tak lżej na sercu...Najbardziej to jej mi brakuje w święta i ploteczek z nią!:-D
I niej śnieg sypie ...i warunki narciarskie super!:tak:
A my nadal świętujemy,sandacz-karpik,dzieciaczki spokojnie śpią a my watch tv!
No to tyle...Dobranoc!

A gdzie reszta?Święta się już kończą!!!:szok:;-):-):-D

Witajcie Przyszle Mamusie!!Ja rowniez mieszkam w Hollandii (Emmeloord), w kwietniu beda 3 lata hehe,i wczoraj rano zrobilam sobie test,wyszedl POZYTYWNY.Jestem bardzo szczesliwa.Czeka mnie jeszcze wizyta u lekarza dla 100% pewnosci, ale czuje ze nareszcie nam sie udalo .Zycze Bezszampanskiej zabawy w Nowym Roku oraz duzo duzo szczescia

reklama
Dzień dobry mamusie!

Wstawać sobote mamy dzisiaj - może czas ogarnąć mieszkanko po świątecznym lenistwie!:-D
Witaj Czarna Smoczyco!:rofl2:Śliczny login jak z bajki:tak: i oczywiście gratuluję ci kiełkującej fasolki...Ann i już masz koleżankę na tym etapie co Ty...
Ach jak cudownie zacząć dzień od takiej wiadomości!
Serwuję kawkę...

Do góry