reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

:tak:Witam Was kobitki
U nas już troszke lepiej....Maja już nie ma gorączki, ale dalej nie chce jeść, bo ma gardełko zawalone..W niedzielę prawie wylądowaliśmy w szpitalu....:szok::szok::-(Piszę prawie, ponieważ nie zgodziłam sie na zostawienie dziecka na oddziale, bo bałam się, że jeszcze czegoś innego się nabawi,np. jakiegoś wirusowego zapalenia żołądka i biegunek, bo z tym dzieciaki siedziały na izbie przyjęć....I widać słusznie....Wczoraj lekarka zapisała nam inny antybiotyk, bo po tym co dostałyśmy na izbie przyjęć Maja zwymiotowała:szok:, i jest troszkę lepiej...:tak:Tzn Maja w nocy jadła mleczko...Zimne oczywiście, bo jak się ma anginę to tylo zimne rzeczy można jeść...A Maja do tego ma ropnie na migdałkach! Wczoraj jeszcz przyplątał sie katar i z tgo co teraz widzę to on jest najbardziej dokuczliwy....:-(
Ale jest dobra strona tej sytuacji....Maja znowu pokochała cycusia!!!!:-D:-D:-D i cycusie znowu są napełnione mleczkiem, także jeszcze dokarmiam cyusiem, bo mleko z butli nie wchodzi w grę....

Ma-Rita napisz jak się czujesz i jak maleństwo...Bo to już prawie połowa Twojej ciązy a my nic nie wiemy;-):-) No i jak mały reaguje na rosnący brzuszek? no i daj fotkę brzusia jak masz....:tak:

reklama
I ja witam wszystkich w ten mrozny poranek :-) dobrze ze nie musze wychodzic brrrr:happy: moze popoludniu maly spacer niech maly wie co to zima ;-):-D Moze pojde na lyzwy z moim M. ale niestety tylko popatrzec :baffled::crazy:
Pauka zal mi strasznie Twojej malej ze tak sie musi meczyc biedactwo.....mam nadzieje ze teraz juz pojdzie w dobrym kierunku i bedzie juz tylko lepiej:tak:
Zapraszam na sniadanko i goraca herbate....

witam mamusie,

dziewuszki, bardzo dziekuje za zyczenia urodzinowe... ;-):tak::-):-)

nie wiem, czy Toola jeszcze tutaj czasem zaglada, ale rowniez wszystkiego najlepszego dla Niej... :tak::-) wyglada na to, ze urodzilysmy sie w tym samym dniu... :tak:;-)
Anetko, ciesze sie, ze juz wszystko dobrze z Oliwierkiem... :tak:
Pauka, Karola, Olgunia, duzo zdrowka dla dzieciaczkow...
Ann, jak tam Twoje kolano? mi na poranne mdlosci pomagaly eierkoeken... :tak: i rowniez tak jak Ty bylam szalona na punkcie kapusty kiszonej... i ogorkow tez, oczywiscie...

milego dzionka zycze...

dzien dobry, Mamusie!! moje starsze wlasnie poleglo w lozeczku, wiec moge sie napic z Wami herbatki :tak: Tylko jeszcze jedno mi tu marudzi :-D:szok:

Hej!

A ja właśnie wróciłam do domku...pozazdrościć wszystkim tym co w domkach siedzą!:-D:tak:
Zimno jak nie wiem...a ja jeszcze musiałam po zakupy pojechać mojej kobiecie gdzie pracuje,bo ona przy takim lodzie to już wogóle uziemiona w domu.
A samochód mąż jej zabrał,bo jego nie odpalił!:rofl2:
Teraz odgrzewam zupkę bo mi tak zimno,brr....:tak:
MaRita,Magdalena miło że nas odwiedziłyście...
Pauka zdrówka dużo:tak:dla maleńkiej!

Hej dziewczyny,
ja dziś po raz pierszy po porodzie wyszłam z domu, wybrałam się z moim kochanie na spacer.
Zrobiliśmy sobie rundkę koło bloków, o jak fajnie było dychnąć świeżym powietrzem.
Pani z kraamzorg była dziś po raz ostatni :-( skończyło się błogie lenistwo :-D
Ale już się cieszę, bo w czwartek rano koło 6 będzie już u mnie moja mamuśka i brat :happy:

Claudia znowu przybrała na wadze, waży 3180 gram :D Dziś zrobiliśmy jej odciski stóp na pamiątkę :-)

reklama
Witam:-)U was snieg jest? Bo tu sloneczko pieknie swieci i na polku jest 4 st:tak::tak:.
Niestety na spacerek nie wychodze bo malutki kaszle.We czwartek przylatuje siostra z włoch.Jak sie ciesze nie widzialysmy sie rok:szok:.
Ma-rita jak sie czujesz?
Ania ja chce kawusie:tak:
Ann ja na szczescie nie wiem co to ciazowe niedogodnosci.Czulam sie jak nowo narodzona przez cala ciaze:-).Tez slyszalam o imbirze na nudnosci.
Natka dzieki za zaproszenie;-)
Sencilla spoznione zyczonka wszystkiego naj:tak::-):-).
Witam nowe mamusie,z kazdym tyg jest nas coraz wiecej:-)
Aneta jak sie mieszka w nowym mieszkanku?
Pauka zdrowka dla dzieciaczkow.To wstretne chorubsko krazy po naszym forum-niestety.
Ide gotowac obiadek poki Misiu spi.:tak::tak:

Do góry