reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam.Jaaacie tydzien mnie nie bylo a ty takie dobre wiesci!!:-)
ANN gratuluje ciazy
AGASTA sliczna coreczka rowniez gratuluje
My dotarlismy do hol.a dzie juz bylam u lekarza bo MIchalek chory na gardlo i goraczkowal.Ado tego posialam gdzies pierscionek zareczynowy przy pakowaniu.
Magdalenko sto lat!!!!

reklama
Ann, sa tabletki imbirowe, a sprzedaja tez korzen imbiru, ja nigdy nie probowalam, ale slyszalam, ze mozna go skruszyc i zrobic kompot czy cos takiego. :confused:

aniu dobranoc

ann pociesze cię że napewno skończą sie mdłości- ja akurat nie miałam ich prawie wcale,bo zdażył sie może ze dwa razy pawik ale to kiedy myłam zęby wtedy mi sie podniosło...

magdalenka wszystkiego naj i słodkości życze na te 18 urodzinki:-)

reklama
Dzien dobry :happy:

No to mamy w Holandii zime :-DOstatnio taki spadek temperatury byl chyba w grudniu 2002.

Ann na mdlosci tak jak pisala Sencilla -imbir. O tabletakch nie slyszalam, ale jest herbata imbirowa i ciasteczka z imbirem). Pytaj o takie rzeczy w sklepach typu DE TUINEN, NATUURWINKEL itp. Mnie pomagaly tez mandarynki :tak:

Widze, ze Paulina Anna sie ujawnila :-D

Ja czytam Was regularnie, ale malo pisze, bo nie ma o czym pisac :rofl2:

Milego dnia :-)

Do góry