reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam kochane mamuski:-)
Olgunia wspolczuje ,ze ta choroba krazy po waszej rodzinie.Dobrze ,ze pojechalas z tamtad-lepiej dmuchac na zimne.Ja w polsce bylam w jednym domu z chorowitkami i rano Misiu obudil sie z goraczka i chorym gardelkiem:wściekła/y::wściekła/y:.Nigdy wiecej:no:
Agasta teraz tylko wizyty znajomych cie czekaja.U nas tez przez 3 tyg pelen dom byl:tak::tak:.
Ania przywitaj mame od nas w tym pieknym kraju:-D:-D.Naciesz sie rodzinka.
Ann a ty jak sie czujesz?
Pauka a czy twoj maz znalazl juz prace? niestety nie wyswietla mi sie watek zamkniety i jestem do tyłu:wściekła/y::wściekła/y:.
Wlasnie pije kawusie pyszna!

reklama
Dzien dobry zimowo i mroznie :-)

Piekna pogoda za oknem, dzieciaki smigaja na lyzwach :happy:
Twiggless super zimowe fotki!!!
Ann pierwsze echo zwykle robia miedzy 10 a 12 tc. Serducho da sie juz uslyszec ok. 11 za pomoca doptone.
Olgunia dobrze, ze jestes u rodzicow, bo Sebastian oslabiony niedawna choroba moglby szybko zalapac cos nowego.

U mnie jak dotad brzuch pokazuje sie troche wieczorem. W ciagu dnia jak dotad nie widac nic lub prawie nic, co mnie cieszy bo inaczej musialabym calej rodzince meza oznajmic, ze jestem w ciazy, a tak to moge jeszcze zwlekac ile sie da. Moim rodzicom powiem jak zrobie USG po 20 tc, albo nawet pozniej. W kazdym razie na Wielkanoc wybieramy sie do Polski i raczej bede musiala ich uprzedzic, zeby nie doznali szoku kiedy zobacza mnie z duzym brzuchem :rofl2:

Milego dnia kobietki :-)

Ma rita ale się usmiałam z twojego postu:-D ale fajnie że za wiele osób nie wie o twojej ciąży,bo u mnie to było tak,ze wszyscy od 6 tygodnia o tym wiedzieli i każy mnie dręczył tekstami że jeszcze nic nie widac, czy napewno jestem i takie tam,a mój brzuch wyskoczył mi w około 28 tygodniu i dopiero wtedy było widac ze jestem w ciązy:baffled:

olgunia lepiej z małym uważac,bo teraz moze łatwo złapac infekcje bo jego organizm pewnie jeszcze jest słaby po chorobie:-(

pauka-właśnie jak tam z pracą męża??? znalazł coś??

agasta- podziwiam cię,że masz ochotę wychodzic z domu 11 dni po porodzie:sorry2:
mi się nie chciało:no:

Hej kobietki...

Moja mama padła:szok::-) jak mała dziewczynka,śpi już smacznie sobie.:tak:
Chyba dużo emocji jak na dzisiejszy dzień...:-D
Karinka w siódmym niebie że ma w końcu SWOJĄ WŁASNĄ BABCIE:-)....
A ja chciałam was poinformować że właśnie zabazgrałyśmy 600-setną strone forum!:szok::-D:-D:szok::-D:-D:szok::-D:-DGRATULACJE!:tak:

Ann to super że troszkę ci lepiej...
Agasta u ciebie widzę też rodzinne wizyty...
Olgunia zdrówka i jeszcze raz zdrówka....
MaRita fajnie że jesteś i dobrze się czujesz...a propos brzuszka to u mnie też długo nie było widać!;-):-D

Uciekam do wyrka....

Dobry wieczór....
Melduje się, ale jakoś nie mam nastroju...Szczegóły na zamkniętym....:-(

Zyczę Wam dobrej nocki....!
Niech Was pilnuje słodki aniołek....;-)

WitamDziś ja pierwsza:) Chyba pierwszy raz... :)Nie działają mi emotkikonki:(Oli od 4 dni ma rozwolnienie, a od 2 wymiotuje, nic nie je tylko pije i nie wiem czy mam czekać do jutra z nim? Zaczyna mu się odbijać i pruta, a to chyba dobry znak? Kurcze sama nie wim co mam robić... W szpitalu to ja nigdy tutaj nie byłam, więc nie wim czy jest sens jechać czy tradycyjnie paracetamol i samo przejdzie?

reklama
Dzien dobry.O i ja druga:-).
Aneta ja w tam tym tyg w niedz tez mialam jechac bo maly mial 2 kupki takie zadziutkie.Ale potem mu przeszlo.Pierwsze trzeba zadzwonic do lekarza rodzinnego i tam sekretarka powie pod jaki nr dzwonic(tak mi powiedziala kol ktora tu mieszla,ze tak to prawidlowo wyglada) ,ale jak pojedziesz to tez cie przyjma.Ja bym pojechala ,bo to trwa juz pare dni.
Marita ja juz od 2 misiaca mialam brzuch,taki ze kazdy zauwazyl:szok:.Duzo odpoczywaj.
Pijemy kawusie?? Ja tak!!

Do góry