aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam
...znów laptop mi padł i kilka dni mnie nie było
Olgunia, Pauka biedne te Wasz dzieciaczki:-(. Zdrówka życzę!!!!
Karola tak jak pisałam wcześniej po nowym roku zapraszam na kawkę, więc czekam
. Naciesz się siostrą, a później się umówimy:-). Na nowym mieszkanku mieszka się super
:-)
tylko troszkę dalek do szkoły mamy
tzn mam pod nosem dwie, ale nasza szkoła jest jakieś 1,6km od naszego mieszkania
.
mama mikołaja ja położyłam Oliego do łóżeczka i wychodziłam z pokoju, płakał.... przychodziłam po 3 min podnosiłam przytulałam tak długo, aż się nie uspokoił i znów go kładłam... płakał... przychodziłam po 7 min... przytulałam... wychodziłam... płakał.... przychodziłam po 12min itp. Początki są straszne

, ale jak teraz mam dobrze

. Musisz być konsekwentna!!!! Staraj się być spokojna, aby Mikołaj nie czuł Twojego zdenerwowania, bo to pogarsza sprawę! Życzę powodzenia!!!!
Już zapomniałam o czym napisałyście...
Oczka mi się kleją... uciekam...
Dobranoc
...znów laptop mi padł i kilka dni mnie nie było

Olgunia, Pauka biedne te Wasz dzieciaczki:-(. Zdrówka życzę!!!!
Karola tak jak pisałam wcześniej po nowym roku zapraszam na kawkę, więc czekam
. Naciesz się siostrą, a później się umówimy:-). Na nowym mieszkanku mieszka się super
:-)
tylko troszkę dalek do szkoły mamy
tzn mam pod nosem dwie, ale nasza szkoła jest jakieś 1,6km od naszego mieszkania
. mama mikołaja ja położyłam Oliego do łóżeczka i wychodziłam z pokoju, płakał.... przychodziłam po 3 min podnosiłam przytulałam tak długo, aż się nie uspokoił i znów go kładłam... płakał... przychodziłam po 7 min... przytulałam... wychodziłam... płakał.... przychodziłam po 12min itp. Początki są straszne

, ale jak teraz mam dobrze

. Musisz być konsekwentna!!!! Staraj się być spokojna, aby Mikołaj nie czuł Twojego zdenerwowania, bo to pogarsza sprawę! Życzę powodzenia!!!!Już zapomniałam o czym napisałyście...

Oczka mi się kleją... uciekam...
Dobranoc

ze urodziłaś niestety nie czytałam was tylko tak wpadłam na chwilę napisać że żyje i dlatego.