reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam
...znów laptop mi padł i kilka dni mnie nie było:baffled:
Olgunia, Pauka biedne te Wasz dzieciaczki:-(. Zdrówka życzę!!!!
Karola tak jak pisałam wcześniej po nowym roku zapraszam na kawkę, więc czekam:tak:. Naciesz się siostrą, a później się umówimy:-). Na nowym mieszkanku mieszka się super:tak::-):-D tylko troszkę dalek do szkoły mamy:szok: tzn mam pod nosem dwie, ale nasza szkoła jest jakieś 1,6km od naszego mieszkania:szok:.
mama mikołaja ja położyłam Oliego do łóżeczka i wychodziłam z pokoju, płakał.... przychodziłam po 3 min podnosiłam przytulałam tak długo, aż się nie uspokoił i znów go kładłam... płakał... przychodziłam po 7 min... przytulałam... wychodziłam... płakał.... przychodziłam po 12min itp. Początki są straszne:szok::szok::szok:, ale jak teraz mam dobrze:-D:-D:-D:-D. Musisz być konsekwentna!!!! Staraj się być spokojna, aby Mikołaj nie czuł Twojego zdenerwowania, bo to pogarsza sprawę! Życzę powodzenia!!!!

Już zapomniałam o czym napisałyście...:baffled:
Oczka mi się kleją... uciekam...
Dobranoc:tak:

reklama
ja jade pociągiem z Kutna to jest koło mnie blisko Żychlina jedzie sie około 15 godzin ale jedziemy na noc wiec Seba przespi bo wyjezdzamy o 19 -20 :tak:
samolotem u nas gorzej bo ode mnie do W-wy sie dostac to ponad dwie godziny autem na lotnisku tez sie czeka a po zatym boje sie latac nigdy nie leciałam :szok:
a Sebcio na ten żołądek też w samolocie żle znieść :baffled:

agasta musze ci kochana pogratulować córeczki :-):-D dopiero teraz zobaczyłam :sorry2: ze urodziłaś niestety nie czytałam was tylko tak wpadłam na chwilę napisać że żyje i dlatego.

witam:tak:

mi jeszcze nie udalo sie doprowadzic żeby wiktoria sama usypiała, co prawda w holandii usypiała w łóżeczku ale po zmianie mieszkania zrobiła sie marudna-ale postaram sie aby znowu sama usypiała....

u nas wszystko tak szybko leci, w niedziele robimy roczek małej-ale tylko dziadkowie i chrzestni...
mój P. w środe już wyjeżdza do holandii, niestety będziemy musiały same zostac na jakies dwa miesiace:baffled:

olgunia-duzo zdrowka zyczymy, wiem ze latwo nie było w szpitalu, obyscie nigdy juz nie musieli tam byc...

ann- na poczatku mozesz miec mdlości i nie miec ochoty na jedzenie, ale zobaczysz że później to bedziesz miala apetyt za dwóch (a może i więcej;-))

cos jeszcze miałam napisac ale zapomnialam:confused:
a teraz uciekam na zakupy i siłownie;-)

miłego dnia
;-)

No to i ja staję na podiummmm....Jestem trzecia!:-)

U nas lipa....Same problemy...ale to na zamkniętym....:-:)wściekła/y:

Ann widzę że po naszej wczorajszej pogawędce nabrałaś wigoru....;-):-)
Ania a ty gdzie???Kawkę robię...Mykaj mi tu szybko......
Niunia zazdroszczę ci, że możesz sama się wybrać na siłownię:zawstydzona/y::zawstydzona/y:....Ja też za tym tęsknię...:-(Bo ja jestem taki typ sportowy, że monotonia i bezruch straszliwie mnie męczą....:tak::-);-)

A ja niestety pod podium:-).
MY juz kawke pijemy:-),a potem moze spacerek.
Aneta tak musimy sie spotkac!:tak::tak:
Nie wyswietla mi wogule watku zamknietego ,moze czemy?
MIsiu juz drowy tylko troszke kaszle,jest skodziutki.

Załączniki

• PICT0384.jpg
    PICT0384.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 33
Kochane...

Ja dzisiaj zaspałam:szok::-D i to jeszcze jak!Obudziłam się o 8.40 a za 8.45 Karinia musi byc w przedzkolu...
Nic nie jadłam wiec idę coś wrzucić...bo w pracy mi żołądek się zwijał...:baffled::-D
Będę później...

reklama
Do góry