reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Sencilla zdjęcia naprawdę cudne...widać szczęście w waszych oczach!:tak::-Da mama faktycznie podobna do ciebie!
Agnes ja tez uważam że to strasznie dużo:wściekła/y::szok: za ślub...my płaciliśmy podobnie jak inni czyli...500zł:tak:
Mimo wszystko Tobie i Natce gratuluję z tej okazji!
Magdalena fajnie że jesteś znowu z nami!Szkoła muzyczna powiadasz?:szok::-)
Pauka gratulacje kolejnych ząbków...
A jeśli chodzi o przedszkole to ja płace 24,50€ miesięcznie za dwa dni od 8.45-11.45 i jakbym chciała jeszcze jeden dzień to płaciłabym 100% czyli dodotkowo 108€...:tak::-(Zapomniałam kto o to pytał...:sorry2:

cześć!!!!!
ja kawkę bardzo chętnie wypiję bo normalnie zasypiam na stojąco nie zabraliśmy z NL łózeczka i Dawid spi z nami ale normalnie nie można się przy nim wyspać :szok:
mam nadzieje ze się nie oduczy spania w łózeczku:crazy:
Beauty tak właśnie Nocny ma takie stawki u niego można załatwić wszystko jeśli mu się dobrze zapłaci a wesele mamy w Arkadii na Łaskiej a dlaczego ty tutaj brałaś slub czyżbyś pochodziła ze Zduńskiej Woli :confused:
do potem .......

Witajcie mamuśki
Ja też sie do kawy , a najlepiej 3 przyłącze;-).

Mój mały już dochodzi do siebie, ale jeszcze go w buźce boli no i dziąsełka nadal krwawia przy byle dotknieciu:-(

Agnes, całe życie tam mieszkałam ;-) Kuzynka w czerwcu bierze tam ślub ale nie pytałam sie ile krzyknął, przy okazji sie dowiem :tak:

Natka, gratki za ustalenie daty ślubu :-)

Pauka, trzymam kciuki żeby wszystko sie jak najszybciej ułożyło. Będzie dobrze, zobaczysz ;-):tak:

Kamkamka, witaj i pisz duzo i czesto cobym miała co czytać ;-)

Hej kobietki potrzebuje żeby mi ktoś przeczytał mój kontrakt na mieszkanie...;-):-(
Chodzi o to czy jest tam jakiś odnośnik w sprawie dodatkowych opłat jeśli coś idzie w góre...:szok::zawstydzona/y:
Wczoraj dostaliśmy list z biura że mamy do lipca wpłacić tą kwotę 960€ za dopłaty w poprzednim roku...
I powiem wam szczerze krew mi przestaje krążyć jak o tym myśle...ja płaciłam mieszkani regularnie a teraz jakies dopłaty wymyślił....:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:
Jestem taka zdeterminowana że zaczynam myśleć poważnie o tej komisji...
A do tego podnieśli nam czynsz od lutego o 75€ ....:baffled::-(
Ja już nie wiem co mam myśleć...i gdzie sie tego dowiedzieć...
Znalazłam nawet infolinie gdzie można zadać podstawowe pytania dotyczące podwyżek czynszu itp...
Hulp!Hulp!Hulp!:-(

reklama
Do góry