reklama

Holandia

reklama
Nie pamietam ile ich wychodzi z jednej porcji, to zalezy tez jak duze je ulepisz.

Karola, reagując na mieszkanie, ustawiasz się w "kolejce" do niego. Zareaguj to zobaczysz na którym miejscu będziesz... Ja po 1,5 roku reagowania plasuje sie miedzy 40 a 250 miejscem. Oczywiście to zależy na jakie mieszkania i w jakiej dzielnicy reagujesz...

Dziewczyny jakie macie pomyśly na nadzienie do pączków???

no u nas też wiosna a jeszcze wczoraj za oknem miałam zimę ze:szok:
dziewczyny co wy dajecie dzieciom na biegunkę bo mój mały obudził się po spanku z gorączką i biegunką i nie wiem czy to od ząbków czy może jelitówka
on nigdy nie miał jeszcze takiej biegunki i nie wiem co mu dać :crazy::szok:
a tak ładnie się zapowiadał pierwszy dzień w NL a tu masz:szok::szok::szok:

Sencilla ja też nie:-D:-D:-D, jakoś się zraziłam do przepisów z neta:crazy::crazy::crazy:
Karola nowe ogłoszenia są wystawiane w każdą środę po 12stej i do następnej środy do godz 12stej możesz reagować. To nie jest tak, że zareagujesz i dostaniesz:-D, to nie takie proste:no:, ja już reaguje kilka miesięcy, beauty chyba drugi rok:confused: i nadal cisza. Karola jeśli będziesz reagować na mieszkania na wsi i w dodatku na na piętrze (im wyżej tym szybciej) to otrzymasz wcześniej mieszkanko:tak:
Ja na swoje mieszkanko nie narzekam, nie zależy mi aby szybko je otrzymać. Reaguje bo chcę nowsze:rofl2:, z ogródkiem:rofl2: i w Hadze, a na takie wymagania czeka się latami:rofl2::tak:. Teraz mam w Hadze z ogródkiem, ale nie należy do najnowszych:no: Dużo trzeba byłoby tutaj jeszcze zrobić, podłogę zerwać, położyć nową, wygipsować, futryny nowe itp ale nie chcemy w nie nasze mieszkanie wkładać dużo kasy. Wyremontowaliśmy je troszkę, aby nam się lepiej mieszkało:-):tak:i to wszystko:tak:
Beauty powiedz mi od czego to zależy komu oni mieszkanie przyznawają:confused: Kto pierwszy ten lepszy? tzn jeśli w środę zareaguje na mieszkanie i będę miałą numerek 1 to wtedy mam szanse otrzymać to mieszkanko:confused:

Aneta nie wiem dokładnie jak to jest, oni maja jakieś tam swoje kryteria. Możesz zareagowac nawet o 11.58 w środę i znaleźć sie na miejscu 1 ;-). Ale zeby dostac mieszkanie nie trzeba być tylko i wyłacznie na 1 miejscu, my dostaliśmy zaproszenie na oglądanie mieszkania i podpisanie umowy chyba z 45 miejsca :tak:

beauty to o czym pisze Sencilla jest w szarej puszce w AH, wiśnie w kisielu:confused: lub truskawki (jak dla mnie wiśnie lepsze). Robiłam z tym rogale były cudownie pyszne:-D
agnes kup w AH lub Kruidvat ROOS VICEE Stop, masz może jagody, bo ja mam jeszcze jagody z PL zaprawione w słoiczku i też podawałam małemu.
Beauty a jak myślisz dżem do tych pączek też może być:confused: Ja Cię dziś tymi pytaniami wykończę:-D:-D:-D:-D

Beauty ja dziś byłam na 33 i 40 miejscu podobnie było tydzień temu, ale zdarza się, że jestem i na 300:tak:
Ja w środę chodzę na 12stą po Nikodema do szkoły:baffled: a jak wracam to strony nie mogę otworzyć:baffled:

reklama
A sprawdzasz na którym miejscu jesteś np. we wtorek? Ja kiedyś przypilnowałam i zareagowałam zaraz jak tylko sie lista uaktualniła i przez całe pół dnia byłam na 1- miejscu :-D

Robiłam kiedyś z dzemem, ale on ma to do siebie że pod wpływem ciepła sie rozpuszcza i yo nadzienie nie było takie jak powinno być

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry