reklama

Holandia

Beauty zawsze jestem kolejnego dnia wyżej...
Dla zainteresowanych w Etosie są pampersy Haggisa 2 paczki za 10e:tak:
Kawkę robię, ktoś chętny:confused:
Słoneczko tak mi w okno świeci pięknie, że aż kawki mi się zachciało:tak::-)

reklama
Aneta i Beauty dzieki za odpiwiedzi.Jestem teraz bardziej doinformowana:-):tak::tak:
Ale mi się nie chce piec tych paczkow,mam lenia ze hoho:baffled:
Dziewczyny poznikały pewno juz cos czynia:tak:;-)

Witaj Chanelka!

Z tego co się zdążyłam zorientować mieszkasz w Eindhoven...blisko masz do mnie!;-)
I znalazłaś książkę która odpowie ci na wszystkie pytania?
Jeśli nie mogę ci coś polecić...
Pisz i NIE ZNIKAJ!!!!:szok::-D

Witaj chanelka, napisz coś o sobie, skąd jesteś:confused: i nie znikaj:-)
Karola ja nic nie czynie, bo mam lenia jak Ty:tak::baffled:, ale może jak moje łobuzy pójdą spać:confused: to coś wyczaruje:confused::-)

Czesc laski,
ale wy dzisiaj tempo macie,
ja wlasnie wrocilam z pracy i dopiero na tylek usiadlam i zapodalam sobie obiad, takie byle co bami i sate :baffled:
Ania, zamowilam paczki i beda to najdrozsze paczki jakie jadlam :szok: ale coz mam ochote, a sama nie zrobie bo nie mam na to czasu, wiec coz...
no nic uciekam sie polozyc bo dzisiaj lobuziaki daly mi troche popalic w postaci boli brzucha :baffled:

Hej laski,
ja jutro będę piec oponki, dziś nie miałam z mamą natchnienia.
Urządziłysmy sobie z małą ponad 3 godzinny spacer i wróciłyśmy do domu padnięte jak kawki.

Co do reagowania na mieszkanie to u nas było tak, że za każdy miesiąc bycia zapisanym w tej firmie co wynajmuje mieszkania dostaje się punkty i jak się później reaguje na mieszkanie, to biorą pod uwagę kto ile ma punktów. Kto ma najwięcej, ten ma pierszeństwo w oglądaniu mieszkania, bez względu na to czy zareagował jako pierwszy czy ostatni. Jeżeli pierwszy oglądający nie zechce mieszkania, to następnym kandydatem jest osoba, która była na drugim miejscu pod względem punktów.
Nam się udało dostać mieszkanie po 2 miesiącach odkąd zaczęliśmy reagować, ale mój chłopak był zapisany w tej firmie od 18 roku życia (a mieszkanie dostaliśmy jak miał 26 lat, więc najprawdopodobniej w ciągu tych 8 lat uzbierał wystarczającą ilośc punktów, by znaleźć się na szczycie listy puktowej osób reagujących).

Lecę pod prysznic i do łóżka, bo padnięta jestem.
do jutra

reklama
Witam nowa kolezanke!!

Piszecie o mieszkaniu ja dzieki bogu mam to juz za soba czekalismy 1.5 roku a potem dzwonilismy co tydzien do Wonen horst pytajac kiedy dostaniemy bo mielismy tylko msc na opuszczenie zajmowanego mieszkania i jakos za dwa dni przyszlo pismo ze mamy jechac obejrzec mieszkanie i jak bedzie sie nam podobac to dostaniemy je ale bylo OKROPNE!! potem 2-3-4-5-i 6 wzielismy pani powiedziala ze to idzie kompyter wybiera kto dostaje jesli nie bedziesz dzwonic i sie upominac to 10 lat poczekacie bo to ona powiedziala (jesli ktos nie dopytuje to chyba mu sie nie spieszy) my mamy 98 m kw i ogrodek,garaz ale niestety do remontu tzn,podlogi i sciany okna sa nowe wiec tyle dobrze.Moj szwagier dostal nowe msc wczesniej ale beton na podlodze i sciany nie wygipsowane czyli tzw stan surowy tez wszystko musi sam wykonczyc i to nie jego wlasnosciowe! my mamy tylko nowe szafki w kuchni i wc nowe plytki kibelek itd to nalezy do Wonen Horstu oni wunajmuja i tylko to robia .
Niewiem z kad wy czekacie na mieszkanie ale jak z urzedu i ok 2 lat juz to dzwonic i pytac co tydzien!! skutkuje!

a teraz Dobrej i spokojnej nocy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry