reklama

Holandia

Witam
Aniu Ty to zawsze od samego rana musisz mnie czymś pokusić:-):-D Jak Oli pójdzie spać, posprzątam, wstawię pranie i chyba zrobię pączki:tak::-)
Ann brzusio śliczniutki:tak: Dbaj o siebie:tak::-)
Pauka idziesz jak torpeda z tym prawkiem:-D:-)
Sencilla jak się czujesz, lepiej już:confused:
Gosia każda kobieta wie kiedy to już się poród zaczyna:tak:, więc się nie martw:tak:.
natka jak Zosia:confused:
Mój Oliwierek od wczoraj ma temperaturę, znów zęby, ale jest w miarę spokojnie:tak:
Ma-Rita co u Ciebie:confused: Odezwij się:-(
PaulinaAnna Ty również, napisz chociaż zdanie, że wszystko u Was ok:confused:

reklama
dzien dobry,
Ja tez sie witam, juz od godziny w pracy i nie moge sie juz na te paczki doczekac.
I nawet mi ochota na kawke przyszla wiec sobie zrobilam
Milego tlustego czwartku

Hej kobietki,

u nas w nocy ponownie spokój.
Claudia ma już wyraźnie zakodowany system noco-dzienny. Śpi 7-8 godzin bez jedzenia, więc noce mamy spokojne, budzimy się o 3 lub 4 na karmienie i spowrotem do wyrka :-) Śpimy do 6 lub 7 w porywach do 8, więc nie możemy narzekać.

Lecę pranie nastawić

agasta no to anioł dziecko:-) Mój Oli budził się co 20-30 min max 1godz i to chyba do 3 miesiąca:baffled:, a teraz ma 15miesięcy i potrafi obudzić się 2-3razy od święta prześpi całą noc:-D
Aniu robiłaś te pączki z ziemniaków:confused: Ile wsypałaś drożdży w proszku:confused:

Cześć dziewczynki
Ania piekne paczki,i na pewno smakowite:tak::-D
Ann zaraz wchodze na zamkniety
Aneta zapraszam do mnie na paczki i fawiorki:happy:
A gdzie reszta?
A tu moje pyszności

Załączniki

• PICT1017.jpg
    PICT1017.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 45
  • PICT1016.jpg
    PICT1016.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 38
Sie robi anetko:-):-D
Faworki
25 dag (1 1/4 szklanki) mąki,
5 żółtek 2 łyżeczki gęstej śmietany,
1 łyżeczka cukru,
1 łyżeczka Octu,
soku z cytryny lub alkoholu,
50 dag tłuszczu do smażenia,
cukier puder i cukier waniliowy do posypania.

Z mąki, żółtek, śmietany, cukru i Octu zagnieść ciasto tak i twarde jak na pierogi. Dokładnie je wyrobić i wybić wałkiem, by się napowietrzyło i pozostawić na 30 min do wypoczęcia. Ciasto bardzo cienko rozwałkować, pokroić radełkiem na pasy długości 10-12 cm i szerokości 2-3 cm. Naciąć je po środku, przez otwór przewlec jeden koniec i przeciągnąć. Faworki wkładać na rozgrzany tłuszcz i zrumienić po obu stronach. Co jakiś czas wrzucać kawałek surowego ziemniaka. Po usmażeniu ułożyć na bibule dla osączenia, przełożyć na półmiski i posypać cukrem pudrem wymieszanym z cukrem waniliowym.
smacznego

Dziewczynki dawajcie te słodkości!!!!!Ślina mi już cieknie po brodzie na sam ich widok;-);-);-);-):-):-):-):-)

Anetko no już 22 godziny za mną....Jutro kolejne 2 godz i w poniedziałek idę się zapisać na egzamin! Chcę jak najszybciej juz jeździć,:tak::tak::-) bo mam dosyć tych niespodzianek pogodowych......i tego że się męczymy z dojściem do przedszkola!:szok::zawstydzona/y:

A tu mój pączuś dla WAs(coprawda niektóre dostały też na gg, ale słodkości nigdy za wiele):-):-):-):-):tak::tak::tak::-):-)
Pączek dla Ciebie - pauka22 przesyła Ci pysznego pączka.

hej
po szczepieniu ok... tylko ze poszłyśmy na meningokoki, a ona jej dała na pneumokoki i dtkp(chyba), na meningokoki dostanie 23 marca:baffled:
lekarka powiedziała że mała może spac długo po tej szczepionce i ja teraz co pół minuty chodze do niej i patrze czy oddycha:baffled: ale ja mam takie zboczenia z tym:dry:

robie pączki te od beauty ale później, bo cholerka nie mam oliwy:baffled: a szłam do skepu specjalnie po serek, bo myślałam ze tylko serka nie mam, a tu dupa, OLIWY TEŻ BRAK:nerd: ide na zamknięty bo coś tam ma byc:-p

reklama
Dziewczyny pilny temat!!!!!

Moj maly ok 30 krost na ciele takie jakby z woda we wlosach na brzuchu czy to ospa???????dzis zobaczylam !
Co mam mu dac ?do lekarza ? A co wogole moze nam zapisac/ mam zle skojarzenia z lekarzem i tak mu nic pewnie nie da moze wiecie o co mam walczyc?? Powiem ze w pl daja takie mleczko moze tez tu cos takiego maja?/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry