Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dobranoc kobitki, jutro na szczepienie idziemy na meningokoki jak ja nie lubię szczepień mała ma smary, dzisiaj ją pielęgniarka oglądała i stwierdziła że jak nie ma temp to spoko może by szczepiona oni sa dziwni
pa dziewczynki. chyba już mi przeszła ochota na robienie pączków wpraszam się do was na smakołyki
Ania, dzieki nie bede juz swirowac, moj m mnie troche ochrzanil ze chyba zwariowalam ale coz tlusty czwartek jest tylko raz wiec niech juz bedzie, oby tylko smakowaly. A tu zdjecie mojego brzuchola z dwoma lobuzami w prawie 13 tygodniu
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy, ale jak to dzisiaj czytalam jakos gesiej skorki dostalam, czy na pewno bede wiedziala kiedy bedzie to juz
Piszecie tak o tych paczkach ze jutro tez chyba zrobie
Ann brzusio ładnie rosnie byle tak dalej:-)
Witaj Chanelka!!!!:-)
No i ja dzisiaj po kolacji w restauracji moj M. sie postaral byl bufet bałkański a na nim żurek, kluski rolady najadlam sie ze do domu to sie turlałam. Auto zostawilam mojemu a do domu poszlysmy na nogach z kolezanka zeby przetrawic. A wieczor piekny niebo gwiezdziste i nawet widzialysmy planete wenus ktora dzisiaj ma byc widoczna (tak slyszalam), czy to byla wenus na 100% nie wiem ale swiecila mocno
Dobranoc dziewczyny!!!!!
Hura chociaż raz to ja jestem pierwsza:-)
Ann piekny brzusio
Ja jakaś godz temu skończyłam piec poczusie.A teraz spadam do spania.Padnieta jestem dobranoc
Zapraszam na kawusię, bo zaraz budzę dzieci i lecimy do przedszkola i żłobka, a ja na 9.00 mam 2 godzinki jazdy....:-):-):-)
Już 22 godziny będę mieć zaliczone , wiec egzamin zbliża sie wielkimi krokami
Ann brzusio jest super!!!!
prawie taki jak mój,tylko ze w moim teraz nic nie ma.....;-);-);-);-):-):-):-):-)
Aniu pączusie pyszna mniam..... mniam....sama będę robiła te z przepisu Beauty ale muszę iśc kupić serek i jajka
Ann brzusio sliczny
Dziewczynki nie mogę was wstawić zdjęć obrączek bo one bedą gotowe dopiero za 2 tygodnie moja mama je odbierze bo muszą jeszcze wygrawerować dedykacje
:-(
Dawidek ma się lepiej nie ma gorączki biega tu i krzyczy już ale chyba już zrobił kupkę mam nadzieje że już normalną
nara....jeszcze tu wpadnę