reklama

Holandia

A ja na dzisiaj skończyłam....:-D
Weekendu ciąg dalszy!
Ann jak się tak zastanowić nad tym to może zrób te badania...ze względu na twoją dwójeczkę!;-)
Narka...

reklama
wlasnie mi przyszla ochota na salatke jarzynowa, wiec gotuje warzywa
chociaz pewnie jak ja juz zrobie to mi ochota na jedzenie odejdzie :-D:-D

Ann tak samo mówiłam o tych badaniach jak Ty. Że ich nie chcę robić, bo jak się okaże że coś jest nie tak, to będę całą resztę ciąży się martwić, a dzidziusiowi przed urodzeniem i tak nie można pomóc, więc po co się denerwować.
Rzodzić będziesz tak czy siak w szpitalu, więc jakby (odpukać w niemalone) okazało się, że coś jest nie tak, lekarzy i aparature masz pod ręką.
Ale tak jak pisałam wcześniej, przy bliźniętach chyba bym się zdecydowała. Chociaż teraz pewnie tak tylko mówię, a jakby przyszło co do czego to napewno bym spanikowała :-D

agasta, no wlasnie ja chce sie wreszcie cieszyc byciem w ciazy a nie zamartwiac, wczoraj gin mi powiedziala ze ze wzgledu na wiek jestem i tak w najmniejszej skali ryzyka, a poza tym to badanie i tak nie daje 100% pewnosci, gdyby dawalo to bym sie pewnie zdecydowala a takto chyba jednak nie
wreszcie zaczynam byc spokojniejsza po kolejnej wizycie jak znowu widzialam maluchy i ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku, to po co mam sie dodatkowo zamartwiac

Ann ja myśle,ze jak ci nie kazał robić tych badan to nic sie złego nie dzieje.Masz racje lepiej sie cieszyc ciaza,a nie zadreczac:tak:Na pewno wszystko bedzie dobrze!:tak::tak:

Czesc dziewczyny!!!!
My dzisiaj wykorzystalismy piekna pogode i pojechalismy na lad w okolice Bergen i Schoorl, morze plaza i las czyli to co lubimy oboje fajnie bylo :-):tak::-):tak: Jak przyjechalismy to objedlismy sie plackami z gulaszem i teraz lezemy na sofie z piwkami w reku ja oczywiscie z bezalkoholowym, ale dobre i takie:-D
Ann dzieciaczki sliczne:tak::tak:. Mi polozna tez mowila o tym badaniu ale u nas w rodzinie nie bylo jakis ciezkich chorob wiec sie nie zdecydowalam. I tak jak napisalas, moj M. powiedzial mi to samo, ze nawet jesli cos bedzie to co wtedy??? cala ciaze tylko stres i zmartwienie. Kolo 20 tyg. bedziesz miala dokladne badanie USG i na jego podstawie tez juz duzo moga powiedziec
Wszystkim dziewczyna zycze zabawowego weekendu:tak::tak::tak:

reklama
Hej hej...

My dzisiaj pobiliśmy nasz rodzinny rekord w spaniu...do 11.00:szok::-D
Chyba nam się to nigdy nie zdarzyło....;-):-)
Moi już na spacerku z mężem karmią kaczki...obiad gotowy!
Żyć nie umierać...:cool:
Miłegod dnia wszystkim!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry