reklama

Holandia

Ania, no to gratuluje, to sie wyspalas kobieto za wszystkie czasy :-D
Ja mam dzisiaj lozkowy dzien, jak codzien zreszta, tak sie rozleniwilywam, ze az kompa do lozka przytargalam, no i jak sie zmecze to moge sie zdrzemnac :-D

reklama
Hi hi...no taki łóżkowy dzień się zaczął a skończył się na prasowaniu 18stu koszul męskich na kantke:-D dla bankiera!:szok: i inne prasowanko też zaliczyłam...
Teraz jeszcze mała przejeżdżka na rowerku i wieczorek z mężusiem!
Maluchy już śpią słodko!

A co tu takie pustki dzisiaj?!:-D;-):szok:

Dzien doberek..:-D

u nas pobudka o 8.00 ale to i tak za wczesnie jeszcze bym pospala..
mnie wczoraj nie bylo bo pracuje w wekendy niestety ale juz nadrobilam wasze wiesci:rofl2::szok:
Wczoraj wieczorem sie dowiedzialam z kad moje dziecko ma ospe! jak bylismy w Pl to kuzyna synek zarazal bo u niego w szkole epidemia dwa dni po naszych odwiedzinach maly ich byl caly w krostach a moj dwa tyg pozniej:-(:-):angry:

moze macie jakies sposoby na kaszel bo juz mi sie leki koncza a tu nic lepiej musze wstawac w nocy bo bym sie udusila tak warcze -koszmar:angry::baffled::nerd:

Syrop z cebuli nie skutkuje!!! moze cos innego??

Witam Ale tu pustki:szok:Gdzie jestescie??
My wstalismy o 9,a teraz mały szaleje w łózeczku:tak:tak ze jak zajzałam do niego to lezał prawie w popszek i nogi miał w powietszu miedzi szczebelkami.W piatek nauczył sie piszczec i cały czas tylko jego słychac:tak::-D
A teraz kawusia od ANI:-D:tak::tak:

reklama
Dzien dobry,
ja tez sie melduje,
wlasnie wstalam... wcinam sniadanko i uciekam do pracy

pauka, beauty, twiggless, olgunia i reszta, gdzie wy sie podziewacie :szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry