Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sencilla ja otrzymałam go pocztą:-)
karola, natka Niko nie jest w ogóle przeziębiony, nie ma kataru i nie kaszle, wiec skąd taka wysoka temperatura Moja mama mówi, że może mieć zapalenie płuc lub oskrzeli, czy to możliwe jeśli nie ma żadnych dolegliwości oprócz temperatury Mi to wygląda na jakiś stan zapalny, może być to przez migdały (ma troszkę przerośnięte, ale nie ropne) . Aha strasznie ma przekrwione oczy i mówi, że go bolą i łzawią czy to od temperatury
hej
u mnie też maly marudny że mam już dość w nocy się budził chyba z 5 razy rano się obudził o 7 i cały czas marudzi i tylko by cycka ciumkał a nic innego nie chce jeśc teraz w koncu śpi nie wiem czy to zęby czy co ???
U nas też nie wiem czy sklepy otwarte bo ja nie mam nic cukru ani chleba zupełnie zapomniałam kupić w sobotę
Olgunia Sebcio sliczniutki:-)
Anetko biedny ten twój synuś zyczę zdrówka!!!
zabieram się za obiad ja mam dziś kluski śląskie z sosem i surówke ale też mi się dziś nic nie chce chyba od tego nocnego wstawania
Anetko, rozumiem, czyli bede czekac na poczte. Z moimi tez jest koniec swiata, malej sie taka infekcja na pupce zrobila, ze po prostu szok. BYlam u lekarza, dal masc, ale nie dziala.. Wczoraj jak jej podcieralam, to az krew sie pojawila. jest taka biedna, jak sobie wyobraze, ze sama mam cos takiego... Juz nie wiem, co z tym robic.
Aneta oczka pewnie ma takie od temp.twoja mama moze niec racje.Przy tych chorobach wcale nie trzeba kaszlecJa bym pojechała do lekarza a jak nic nie zaradzi to do szpitala.To nie jest normalne żeby temp znow była taka wysoka.A moze masz jakiegos lekarza w pl do ktorego bys mogła zadzwonic i sie poradzic.
czesc dziewczyny!!!!
u mnie tez dzisiaj leniwie, bylam na targu i nakupilam sobie kwiatow do mojego malego ogrodka, popoludniu bede mogala sie wyżyć, ale najpierw zalegle prasowanie horror Olga dla Sebastianka z okazji pierwszych urodzin wszystkiego najlepszego:-)
Dziś Cię odwiedzą Różne zwierzaczki, Borsuki, myszki, Zające, misiaczki, Biedronki w prezencie Balony przyniosą i do wspólnej zabawy, Wesoło zaproszą