reklama

Holandia

Sencilla ja otrzymałam go pocztą:tak::-)
karola, natka Niko nie jest w ogóle przeziębiony, nie ma kataru i nie kaszle, wiec skąd taka wysoka temperatura:confused: Moja mama mówi, że może mieć zapalenie płuc lub oskrzeli, czy to możliwe jeśli nie ma żadnych dolegliwości oprócz temperatury:confused: Mi to wygląda na jakiś stan zapalny, może być to przez migdały:confused: (ma troszkę przerośnięte, ale nie ropne) . Aha strasznie ma przekrwione oczy i mówi, że go bolą i łzawią czy to od temperatury:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej
u mnie też maly marudny że mam już dość w nocy się budził chyba z 5 razy rano się obudził o 7 i cały czas marudzi i tylko by cycka ciumkał a nic innego nie chce jeśc :tak:teraz w koncu śpi nie wiem czy to zęby czy co ???
U nas też nie wiem czy sklepy otwarte bo ja nie mam nic cukru ani chleba zupełnie zapomniałam kupić w sobotę
Olgunia Sebcio sliczniutki:-)
Anetko biedny ten twój synuś zyczę zdrówka!!!
zabieram się za obiad ja mam dziś kluski śląskie z sosem i surówke ale też mi się dziś nic nie chce chyba od tego nocnego wstawania:crazy:

Anetko, rozumiem, czyli bede czekac na poczte. Z moimi tez jest koniec swiata, malej sie taka infekcja na pupce zrobila, ze po prostu szok. BYlam u lekarza, dal masc, ale nie dziala.. Wczoraj jak jej podcieralam, to az krew sie pojawila. jest taka biedna, jak sobie wyobraze, ze sama mam cos takiego... :szok::no::no::szok::szok: Juz nie wiem, co z tym robic.

Aneta oczka pewnie ma takie od temp.twoja mama moze niec racje.Przy tych chorobach wcale nie trzeba kaszlec:no:Ja bym pojechała do lekarza a jak nic nie zaradzi to do szpitala.To nie jest normalne żeby temp znow była taka wysoka.A moze masz jakiegos lekarza w pl do ktorego bys mogła zadzwonic i sie poradzic.

czesc dziewczyny!!!!
u mnie tez dzisiaj leniwie, bylam na targu i nakupilam sobie kwiatow do mojego malego ogrodka, popoludniu bede mogala sie wyżyć:tak::tak::tak:, ale najpierw zalegle prasowanie horror:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:
Olga dla Sebastianka z okazji pierwszych urodzin wszystkiego najlepszego:-)

Dziś Cię odwiedzą
Różne zwierzaczki,
Borsuki, myszki,
Zające, misiaczki,

Biedronki w prezencie
Balony przyniosą
i do wspólnej zabawy,
Wesoło zaproszą

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama