reklama

Holandia

witam się i ja
poproszę aniu pysznej kawki :tak::tak::tak:
jakoś nie mam weny do pisania :-(

a my bylismy w restauracji razem z Sebciem musze go pochwalic byłl bardzo grzeczny :D a tu zdjęcia z walentynek

pozdrawiam was mocno i życze duzo zdrówka :tak:

reklama
Witam po weekendzie:tak:
Aniu do Twojej kawki dorzucam rogale z makiem i babkę zebrę, ktoś chętny:confused:
Niko znów ma temperaturę 39,5:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: od 3 dni i leki nie działają:no:, nawet czopki:-(. Nie jest przeziębiony tylko ma mega temperaturę i od niej dreszcze.
Dziś rano nawet nie miał siły kubka utrzymać:szok::-( Od czego ta temperatura:confused:
W środę mamy jechać do PL, ale nie wyobrażam sobie z gorączkującym dzieckiem przez 10godz:no::no::no: Obawiam się, że bez antybiotyku się nie obędzie, ale nie chciałabym go tym świństwem znów faszerować:no:
Jakby tego było mało to Oliwierek ząbkuje, więc wstaje średnio w nocy 8 razy, jak nie do jednego to do drugiego:baffled:
mama mikołaja proponuje płukać gardło wodą z solą:tak:

olgunia świetne zdjęcia:tak: Mam nadzieję, że mu minie do środy:tak::confused:, bo on żyje tym wyjazdem, stęsknił się:-), odlicza dni:-D Pyta się mnie każdego dnia... mama jeszcze 2 dni muszę się wyspać:confused: i tak co 20 min przychodzi i zadaje po raz enty to samo pytanie:-D:-D:-D

kurde niech mnie ktos w tylek kopnie i zagoni do roboty bo mam takiego lenia ze:szok:
A wogole to ja nic na obiad nie mam a u nas chyba wszystkie sklepy pozamykane - fajnie...

Ostatnia edycja:
Aneta, dzieki juz sie ruszylam...
Zamkniete bo u nas karnawal is parada w centrum, i o ile dobrze pamietam to zawsze wszystko pozamykane bylo... ale sobie przypomnialam ze mam pierogi w zamrazalce

Olgunia swietne zdjecia.:tak:Malutki prze słodki:tak::tak:
Anetko a moze to jakiś wirus?Albo Niko jest niewyleczony z ostatniego razu?Mam nadzieje ze mu przejdzie do wyjazdu:tak:
Ann ja tez mam lenia,tyle ze obiad gotowy od wczoraj tylko ziemniaki zrobie:tak::-)

bry

olga super zdjęcia i mały jest uroczy,a z ciebie bardzo ładna mamusia:-)

mała śpi, ale ona marudzi ostatnie czasy:baffled: niewiem czy zęby,czy po tej szczepionce??

aneta niedawno niko był chory i znów coś sie przyplątało??? biedactwo wracaj do zdrówka..

jutro jedziemy dzidzusia oglądac;-) musze wyskoczyc potem cos ładnego kupic..

reklama
witajcie kochane
mam pytanko do WAs... probowalam sobie wyrobic na stronie svb ten slawetny numer DiGi.. Niestety, bo wypelnieniu wszystkich danych, nic mi nie wyskoczylo, zaden numer ani haslo.
Jak Wy to robilyscie? Hulp...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry