reklama

Holandia

reklama
Sencilla, ja robię tak, na noc smaruje Zosi dupkę sudoremem,albo Bambino,a w dzień obsypuje dupkę mąką ziemniaczaną,bądz pudrem:tak:
i szczerze problemu z odparzoną dupką nie mam:no:
kiedyś jej wyszło uczulenie po huggiesach,ale smarowałam sudokremem i na drugi dzień dupka ładna i gładziutka...

a jakich używasz pampersów?? może zmieniałaś ostatnio na inna markę???????

Hej dziewczyny,
u nas imprezka bardzo się udała. Mała była grzeczniutka jak aniołek,w nocy karmiłam ją tylko raz.

Ja za to stwierdziałam, że się starzeję. To nie dla mnie już takie szaleństwa i nocne imprezowanie :-( O 21 tak mnie spanie złapało że już chciałam iść się połżyć, ale jakoś się powtrzymałam i to tylko dlatego że bo byłam w gościach a nie u siebie :-D

Dziewczyny zdróweczka dla waszych maleństw.

I mam pytanie odnoście spotkania forumowego bo coś rozmowa na ten temat ucichła. A może ja gapa nie doczytałam... :-(

Czy ten 12 marca to aktualny, czy może spotkanie zostało tymczasowo odwołane?

U nas była dziś pani z jonge gezinen i przyniosła baby kadoos. Mnóstwo zniżek, darmowe próóbki, magazyny, nawet łyżeczka nubu która sygnalizuje czy jedzonko nie jest za gorące.
No i przy okazji kupiłam dla Claudi serię "Hotel de botel" do poznawania świata i nauki dla dzieci od 0 do 8 lat. Trochę drogie, ale bardzo fajne no i przy okazji ja podszkolę swój język, więc korzyść z zakupu będzie podwójna :-)

No to fajnie :happy:
Będziemy na 100% chyba, że zatakuje nas choróbsko to wtedy nie przyjedziemy, dla bezpieczeństwa pozostałych uczestników spotkania :-)

Lecę karmić małą :-)

hej fajnie ze mozecie sie spotkac ja jestem troche daleko wiec nie ma takiej opcji a pociagiem w tym zimnie?? nie dosc chorob mam

wiecie od kilku dni chodzi za mna mysl o drugim dziecku?? ale nie wyobrazam sobie tutaj rodzic no i cala ciaze meczyc sie z tymi lekarzami chyba zrezygnuje,mialam tak ciezki porod za szok 16 godz na lekarz bo myslalam ze oszaleje a po wszystkim pani doktor powiedziala ze powinna byc cesarka!! szkoda za po fakcie.

jak tutaj wyglada ten caly etap jest w miare ludzko? no i niema mowy o porodzie w domu!!!!!
moj wiek juz chyba nie pozwala na czekanie:):)

reklama
Mamo Mikołaja ja rodziłam w szpitalu na własne życzenie, bo w domu się bałam i szczerze powiem, że przy kolejnym dziecku też się zdecyduję na spzital.

Natka, Twoja Zosia śpi dłużej niż normalnie a mojej Claudii coś się odwidziało i budzi się do jedienia co godzinę max dwie :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry