reklama

Holandia

Witam!

Pauka dzięki za śliczny komentarz na NK:-D!
I ucz się kobieto,ucz...
Ja też się wciągam naliste przyjezdnych i może zaserwuje wam jakieś serniczek...:tak:na razie nieobiecuje nic...:sorry2:

Uciekam do wyrka,bo mąż już tam czeka!:-);-)

reklama
Sencilla
Jasne, że chcemy tylko nadal nie mozemy znależć pracy dla Sebka, bo ja w razie W mam już nagraną....;-):-)Ciężko cokolwiek znależć, ale przynajmniej przed ewentualnym wyjazdem będę już mieć zrobione ton prawko!:-)

Dobranoc pchły na noc.....A karaluchy na rano!;-):-)( dla wtajemniczonych tak mówił Pumba)....

Mój M pojechał z Nikusiem do szpitala:-(, a ja musiałam zostać z Oliwierkiem w domu, bo nie chciałam go zrywać ze snu. Czekam na nich i serce mi pęka, że moje dziecko chore:-(, bardzo źle się czuje:sad:, a ja nie mogłam z nim pojechać:no2::no2::no2: ... jakby nie patrzeć mama to jednak mama :sorry2::-(

Miłej nocy Wam życzę

reklama
Pani doktor stwierdziła, że Niko ma chore migdałki, bardzo przerośnięte, stan zapalny. Zauważyła również, że jest strasznie blady mamy iść po skierowanie do domowego na badanie krwi. Otrzymał antybiotyki i krople.
Jak pojedziemy do PL muszę mu zrobić wszystkie badania krew, mocz itp Na moje oko ma anemię:baffled:, a migdałki chyba będzie trzeba usunąć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ann uciekaj już do łóżka wypoczywać:tak:
miłej nocy kobitki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry